Menu
U bevindt zich hier:

Hét metaalbedrijf uit Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliginghekwerken tot aan magazijnstellingen. Een no-nonsense metaalbedrijf uit Eindhoven dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap wat resulteert in hoogwaarde producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. 

Ons machinepark

Vanaf 2006 hebben wij  als metaalbedrijf ons machinepark uitgebreid met een buis- en plaatlasermachines. Daarmee hebben wij destijds een grote stap gezet om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. Voor vele opdrachtgevers uit de regio Eindhoven verrichten wij als metaalbedrijf werk. 

Uitbreiding laserafdeling

Medio mei 2016 is onze laserafdeling uitgebreid met een tweede buislasermachine: de Adige LT722D, naast de bestaande Adige LT712. In januari 2019 is de Bystronic BySprint Fiber 6520 6Kw operationeel

Ons machinepark

Vanaf 2006 hebben wij ons machinepark uitgebreid met een buis- en plaatlasermachines. Daarmee hebben wij destijds een grote stap gezet om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

Uitbreiding laserafdeling

Medio mei 2016 is onze laserafdeling uitgebreid met een tweede buislasermachine: de Adige LT722D, naast de bestaande Adige LT712. In januari 2019 is de Bystronic BySprint Fiber 6520 6Kw operationeel.

Heeft u een vraag?

Wij bellen u terug

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80