Menu
U bevindt zich hier:

Plaatlasersnijden

Bent u op zoek naar de specialist in Eindhoven voor plaatlasersnijden? Dan bent u bij De Vries Constructie &  Lasertechniek aan het goede adres.

Plaatbewerking

Met onze machines kunnen wij uiteenlopende buisbewerkingen en plaatbewerkingen uitvoeren. Wij hebben vier lasersnijmachines in ons machinepark.  Een plaatlasermachine: de Bystronic BySprint Fiber 6520 en drie buislasersnijmachines: de Adige LT712D, de Adige LT722D  en de Adige LT8.20 voor het lasersnijden van zowel buizen als kokers.  De Adige LT8.20 is vanaf medio mei 2021 operationeel in onze werkplaats.

 de-vries-plaatlaser-bystronic-2.jpg  Bystronic Bysprint Fiber 6520

de-vries-plaatlaser-bystronic-1.jpg

Ferro en non-ferro metalen

Met de Bystronic Bysprint Fiber 6520. kunnen wij naast ferro ook non-ferro metalen lasersnijden. Rob de Vries (links op deze foto) en Bernie van Nuenen hebben bij de installatie van deze machine in 2019 een certificaat in handen voor het met succes volgen van een cursus om met deze plaatlaser te kunnen werken.

Bernie-en-Rob-bij-de-bystronic.jpg

Wat is plaatlasersnijden?

Lasersnijden van metalen platen is een bewerkingstechniek waarmee materialen door middel van een laser op maat en in de juiste vorm worden gesneden dankzij lichtversterking. Lichtversterking is een tot stand gebrache gestimuleerde uitzending van straling; lasers zijn elektromagnetische stralingsbronnen. Het licht van deze stralingsbronnen wordt in een bijna evenwijdige bundel, met zeer hoge intensiteit uitgezonden. De breedte van de bundel is slechts een fractie van een millimeter. Hierdoor is de intensiteit van de lichtstraal op een zeer klein vlak gefocust. Zo intens dat ermee gesneden kan worden. 

Naast platen kunnen uiteraard ook buizen en kokers bewerkt worden met onze lasersnijmachines.

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden. Onze specialisaties zijn buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. 

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie. 

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal op maat. Gevestigd op de Esp 407 in Eindhoven.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80