Menu
U bevindt zich hier:

Plaat lasersnijden

Op zoek naar dé specialist in Eindhoven voor plaat lasersnijden? Bij De Vries ben je aan het juiste adres. Ons moderne machinepark kan voor jou een breed scala aan plaatbewerkingen uitvoeren: rvs-staal en aluminium tot en met 25 mm dikte en een maximale plaatafmeting van 6500x2000 mm.

Bedrijfsfoto-s-De-Vries_-238.jpg

Wat is plaat lasersnijden?

Het lasersnijden van metalen platen is een bewerkingstechniek waarmee materialen door middel van een laser op maat en in de juiste vorm worden gesneden dankzij lichtversterking. Lichtversterking is een uitzending van straling; lasers zijn elektromagnetische stralingsbronnen. Het licht van deze stralingsbronnen wordt in een bijna evenwijdige bundel, met enorme hoge intensiteit uitgezonden. De breedte van de bundel is een fractie van een millimeter. Hierdoor is de intensiteit van de lichtstraal op een heel klein vlak gefocust. Zo intens dat heel nauwkeurig gesneden kan worden. 

Plaatbewerking

In ons modern machinepark hebben we de nieuwste ontwikkeling op het gebied van plaat lasersnijden: de Bystronic BySprint Fiber 6520. Hiermee kunnen we zowel je ferro als non-ferro metalen lasersnijden.

Rob de Vries (links) en Bernie van Nuenen (rechts) zijn beide gecertificeerd voor het werken met deze machine.

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Martijn en Gijs staan klaar om je te helpen met het snijden van jouw plaatmateriaal. Met vakmanschap en precisie die je nergens anders vindt.

martijn.png

Martijn Kanters
Project Manager
Lasertechniek
T: +31 40 290 11 82
martijn.kanters@constructiebedrijfdevries.nl

gijs.png

Gijs Hermsen
Project Manager
Lasertechniek
T: +31 40 290 11 87 gijs.hermsen@constructiebedrijfdevries.nl

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden. Onze specialisaties zijn buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van halffabricaten tot eindproducten. 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80