Menu
U bevindt zich hier:

Plaatlasersnijden

Bent u op zoek naar de specialist in Eindhoven voor plaatlasersnijden? Dan bent u bij De Vries Lasertechniek aan het goede adres.

Plaatbewerking

Met onze machines kunnen wij uiteenlopende buisbewerkingen en plaatbewerkingen uitvoeren. Wij hebben vier lasersnijmachines in ons machinepark. Drie buislasersnijmachines: de Adige Adilas 2 Combo, de Adige LT712D en de Adige LT722D voor het lasersnijden van zowel buizen als kokers. De Adige Adilas 2 Combo is naast een buislaser ook een plaatlaser. Deze buis- en plaatlaser kan een plaat van 6 bij 3 meter lasersnijden, dit doen wij alleen in staal. Bijvoorbeeld trapbomen worden zo uitgesneden.

Ferro en non-ferro metalen

Begin januari 2019 kunnen wij ook voortaan naast ferro, ook non-ferro metalen lasersnijden met de Bystronic Bysprint Fiber 6520.

Rob-de-Vries-aan-hetwerk-met-de-BySprint-Fiber.jpg

Wat is plaatlasersnijden?

Lasersnijden van metalen platen is een bewerkingstechniek waarmee materialen door middel van een laser op maat en in de juiste vorm worden gesneden dankzij lichtversterking. Lichtversterking is een tot stand gebrache gestimuleerde uitzending van straling; lasers zijn elektromagnetische stralingsbronnen. Het licht van deze stralingsbronnen wordt in een bijna evenwijdige bundel, met zeer hoge intensiteit uitgezonden. De breedte van de bundel is slechts een fractie van een millimeter. Hierdoor is de intensiteit van de lichtstraal op een zeer klein vlak gefocust. Zo intens dat ermee gesneden kan worden. 

Naast platen kunnen uiteraard ook buizen en kokers bewerkt worden met onze lasersnijmachines.

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. 

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie. 

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal op maat. Gevestigd op de Esp 407 in Eindhoven.

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 Neem contact met ons op 

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80