Menu
U bevindt zich hier:

Buislasersnijmachine Adige LT14

Voor ongekende precisie en capaciteit

Bij De Vries streven we voortdurend om klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom zijn we enorm blij met de nieuwste uitbreiding van ons machinepark: de Adige LT14. Met deze krachtpatser kun je nog grotere en zwaardere metalen profielen laten bewerken bij ons dan voorheen, met ongekende precisie en efficiëntie. Deze hypermoderne machine kan snijden tot rond 355 mm, 100 kg p/m1 en balkstaal tot maximaal IPE-300!

Wat maakt de Adige LT14 zo speciaal?

De Adige LT14 is een modern lasersnijmachine waardoor we metalen van indrukwekkende afmetingen en diktes voor je kunnen bewerken. Of je nu op zoek bent naar onderdelen op maat of naar complexe metalen constructies, deze machine doet het voor je. Daarnaast besparen we met nauwkeurige snedes en minimale verspilling tijd en geld - en dat zie je terug in het resultaat.

lt14-1.jpg lt14-2.png

De voordelen op een rijtje:

  • Maatwerk op grote schaal: We kunnen grote volumes aan metalen bewerken die precies voldoen aan jouw specificaties.
  • Efficiëntie en snelheid: dankzij de geavanceerde technologieën van de Adige LT14 kunnen we snel en efficiënt werken, zodat jouw projecten op tijd worden afgerond en geleverd.
  • Kwaliteit gegarandeerd: met onze jarenlange ervaring en de precisie van de Adige LT14 kun je rekenen op topkwaliteit, keer op keer.
  • Hypermoderne snijcapaciteit: de Adige LT14 kan snijden tot rond 355 mm, 100 kg p/m, en balkstaal tot maximaal IPE-300, waardoor we zelfs aan de meest uitdagende projecteisen kunnen voldoen.

Neem contact op!

Wil je profiteren van de voordelen? Laat het ons weten! Martijn en Gijs staan klaar om je te helpen met al je projecten. Met vakmanschap en precisie die je nergens anders vindt.

martijn.png

Martijn Kanters
Project Manager
Lasertechniek
T: +31 40 290 11 82
martijn.kanters@constructiebedrijfdevries.nl

gijs.png

Gijs Hermsen
Project Manager
Lasertechniek
T: +31 40 290 11 87 gijs.hermsen@constructiebedrijfdevries.nl

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden. Onze specialisaties zijn buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van halffabricaten tot eindproducten. 

Offerte aanvragen: