Menu
U bevindt zich hier:

Specialist in Lasersnijden | De Vries Lasertechniek Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden.  Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal.  Wij staan voor hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

Onze voordelen:

 • Productietijdverkorting
 • Korte levertijden
 • Vereenvoudigde montagemogelijkheden door toepassing van pen/gat verbindingen
 • Hogere maatvastheid
 • Reductie van materiaalkosten

Vraag direct een offerte aan!


Uniek in de Benelux: Adige LT8.20 buislasermachine!

Nieuw in ons machinepark: de Adige LT8.20. Met deze ‘big mammut’ 4kW fiberlaser kunnen we naar verwachting vanaf de maand mei buizen, kokers en zelfs profielen snijden tot een invoerlengte van 12,5 meter en een productlengte van 8,5 meter. 

Bekijk de machine in actie:

Machinepark: lasernijden van buizen en platen

Naast onze nieuwe aanwinst de Adige LT8.20,  beschikken wij over diverse plaat -en buislasersnijmachines: de Adilas 2 Combo (aan de voorzijde van deze machine bevindt zich een wisseltafel voor plaatmateriaal met een maximale afmeting van 6000 x 3000 mm), twee volautomatische 2D buis-/plaatlasers, de Adige LT712D 2D buislaser en de Adige LT722D en de Bystronic Fiber Laser. 

Met de machines kunnen uiteenlopende plaat- en buisbewerkingen uitgevoerd worden. De LT712D en de LT722D  is voorzien van een 2,5 kW Rofin laserbron en een automatisch magazijn voor bulkaanvoer van buizen en kokers tot een lengte van 6500 mm.

De machines worden aangestuurd door middel van een CAD-CAM koppeling. Snelheid en nauwkeurigheid is hierdoor gegarandeerd.

Wij kunnen groot formaat plaatwerk lasersnijden met een maximale plaatdikte van 15 mm.  Ook zijn wij  specialist in het snijden van buis- en kokerproducten voor zowel grote als kleine series. Wij leveren zowel halffabricaten als eindproducten.

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is een bewerkingstechniek waarmee materialen met een laser op maat en in de juiste vorm worden gelaserd. Het lasersnijden wordt op de werkvloer ook wel snijden of cutting genoemd.

Lasersnijden is een perfecte manier voor het snijden van:

 • Staal
 • RVS
 • Metaal

Wij lasersnijden geen aluminium omdat onze lasermachines Co2 lasers zijn. Aluminium wordt gesneden door middel van een fiber laser.

De voordelen van lasersnijden

Het gebruik van lasersnijden kent veel voordelen:

 • Het heeft een hoge snijsnelheid
 • Het zorgt voor een fijne snede
 • Er is weinig materiaalverlies
 • Er kunnen eenvoudig ingewikkelde vormen gesneden worden
 • Nabewerking is in de meeste gevallen niet nodig

Meer weten of direct een offerte ontvangen? Neem contact met ons op voor uw aankomende projecten.

Informeer naar de mogelijkheden!

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. 

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie. 

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal op maat. Gevestigd op de Esp 407 in Eindhoven.

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 Neem contact met ons op 

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80