Menu
U bevindt zich hier:

Metaal lasersnijden

Bij De Vries kun je al decennialang terecht voor het hoogwaardig lasersnijden van metalen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel buislasersnijden als plaatlasersnijden. Ons modern machinepark en vakkundige collega’s zorgen dat jouw project bij ons in de juiste handen is. Kwaliteit en precisie staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor je keer op keer betrouwbare producten kan verwachten.

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is een geavanceerde techniek waarbij materialen met een laser op maat en in de juiste vorm worden gesneden. Op de werkvloer wordt het ook wel 'snijden' of 'cutting' genoemd. Lasersnijden is perfect voor het bewerken van Aluminium, Koper, Messing, RVS en Staal. 

De voordelen op een rijtje :

  • Verkorting van productietijd
  • Korte levertijden
  • Vereenvoudigde montagemogelijkheden dankzij pen/gat verbindingen
  • Hogere maatvastheid
  • Reductie van materiaalkosten

Modern machinepark

Met ons modern machinepark kunnen we uiteenlopende bewerkingen uitvoeren op zowel platen als buizen. Naast de gloednieuwe Adige LT14 en Adige LT8.20, beschikken wij over diverse plaat- en buislasersnijmachines. Waaronder drie volautomatische 2D buis-/plaatlasers, de Adige LT722D en de Bystronic Fiber Laser.

Constructiebedrijf-De-Vries-Machinepark.jpg

Onze machines kunnen dankzij de CAD-CAM koppeling, snelheid en precisie garanderen bij het lasersnijden. Ben je op zoek naar professioneel lasersnijwerk voor groot formaat plaatwerk tot wel 25 mm dik? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu grote series of kleine batches nodig hebt, bij ons vind je alles. Van halffabricaten tot eindproducten, perfect afgestemd op jouw specificaties. Laat ons jouw ideeën tot leven brengen met hoogwaardige snijoplossingen.

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Martijn en Gijs staan klaar om je te helpen met jouw lasersnijproject(en). Met vakmanschap en precisie die je nergens anders vindt.

martijn.png

Martijn Kanters
Project Manager
Lasertechniek
T: +31 40 290 11 82
martijn.kanters@constructiebedrijfdevries.nl

gijs.png

Gijs Hermsen
Project Manager
Lasertechniek
T: +31 40 290 11 87 gijs.hermsen@constructiebedrijfdevries.nl

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden. Onze specialisaties zijn buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van halffabricaten tot eindproducten. 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80