Menu
U bevindt zich hier:

Geinteresseerd? 

We leveren kwaliteit staalconstructies op maat en bieden verschillende diensten, van werktekeningen tot transport en montage op locatie. Dus of je nu een gedetailleerde werktekening hebt of je idee staat nog op een bierviltje, je kunt op ons rekenen om in elke fase van het project met je mee te denken.

Interesse? Bel direct +31 40 290 11 80, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan via onderstaande button.

 vraag een offerte aan 

Paal aanrijdbeveiliging op maat

Constructiebedrijf De Vries produceert diverse soorten aanrijdbeveiligingen en beschermpalen. Bescherm uw gebouw of machine met aanrijdbeveiliging.  Alle aanrijdbeveiligingen zijn gemaakt van staal en dus zeer sterk.

Door het plaatsen van beschermpalen voorkomt u schade door aanrijdingen. U kunt bij ons terecht voor beschermpalen van staal in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw situatie produceren wij de aanrijdbeveiliging palen op maat.  

Aanrijdbeveiliging paal geproduceerd door De Vries

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80