Menu
U bevindt zich hier:

Paal aanrijdbeveiliging op maat

Constructiebedrijf De Vries

Constructiebedrijf De Vries produceert diverse soorten aanrijdbeveiligingen en beschermpalen. Bescherm uw gebouw of machine met aanrijdbeveiliging.  Alle aanrijdbeveiligingen zijn gemaakt van staal en dus zeer sterk.

Door het plaatsen van beschermpalen voorkomt u schade door aanrijdingen. U kunt bij ons terecht voor beschermpalen van staal in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw situatie produceren wij de palen op maat.  

Aanrijdbeveiliging paal geproduceerd door De Vries

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80