Menu
U bevindt zich hier:

Trappen | Staal, RVS

Voor het leveren en monteren van stalen binnen- en buitentrappen op maat bent u bij De Vries Constructie & Lasertechniek aan het goede adres. Als staalconstructiebedrijf produceren wij elke trap in onze eigen werkplaats, waardoor we snel kunnen leveren. Indien gewenst inclusief transport en montage op locatie. Met een eigen engineering- en tekenafdeling kunnen wij u in elk stadium verder helpen.

Naast complete trappen produceren wij ook halffabricaten voor trappenspecialisten. Regelmatig worden bij ons trapbomen gesneden met de Bystronic Bysprint Fiber laser of maken wij een trapleuning, borstwering, balustrade of een bordes met schopranden in metaal. Wij zijn specialist in het ontwikkelen van staalconstructies zoals stalen trappen. 

Geinteresseerd? 

We leveren kwaliteit staalconstructies op maat en bieden verschillende diensten, van werktekeningen tot transport en montage op locatie. Dus of je nu een gedetailleerde werktekening hebt of je idee staat nog op een bierviltje, je kunt op ons rekenen om in elke fase van het project met je mee te denken.

Interesse? Bel direct +31 40 290 11 80, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan via onderstaande button.

 vraag een offerte aan 


Voor elke trap is er wel een oplossing te vinden. Of het nu gaat om een rechte trap, spiltrap, wenteltrap, steektrap of een muizentrap. Wij denken graag met u mee om uw trap te leveren naar uw specifieke wensen, in elke afmeting en gewenste afwerking. Veel voorkomende afwerkingen van stalen trappen zijn poedercoaten in elke kleur, galvaniseren (thermisch verzinken) en bij trappen in RVS parelstralen of beitsen.

Stalen trappen zijn bij uitstek geschikt voor een industriële look. Uit de industrie kennen we metalen trappen vooral van fabrieken en als weerbestendige vluchttrappen aan allerlei bedrijfspanden. In een industriegebouw zie je naast de normale trappen ook vaak allerlei trappen over machines en constructies, zodat deze goed bereikbaar zijn.

Ook in de traptreden zie je vaak veel verschil. In een industrie omgeving kom je vaak roostertreden en geperforeerde treden tegen of andere vormen van slipvaste treden als treden met kunststof noppen of speciale antisliptreden. Andere soorten die je ook vaak terugziet op kantoren en in woongebouwen zijn treden van hout, traanplaat of gezette staalplaat. Soms wordt zelfs een in staal uitgevoerde trap volledig omkleed met plaatmateriaal, zodat je de hele constructie niet meer ziet.

De traptreden kunnen we bevestigen aan de trapboom door middel van lassen of met bouten en moeren. Dat is afhankelijk van uw wensen of de bevestigingsmogelijkheden. Stalen trapbomen worden namelijk meestal gemaakt uit kokers zoals een middenboom of staalplaat. Wij kunnen deze trapbomen nauwkeurig snijden met onze plaatlasers of buislasers tot een lengte van circa 6 meter.

Staal of RVS balustraden of borstwering

Balustraden en borstweringen zijn ook uit te voeren in allerlei vormen en materialen. Glas is een vaak gebruikt materiaal daarvoor of gewoon staal dan wel RVS. Meestal zijn dat buizen of platen, waarbij je uit de metalen platen ook allerlei vormen kunt laseren. Volledige vormvrijheid.

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80