Menu
U bevindt zich hier:

De historie van Constructiebedrijf de Vries in Eindhoven

Het verhaal van De Vries begint in 1959, toen Albert de Vries sr. de basis legde voor wat zou uitgroeien tot het huidige familiebedrijf. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht als De Vries Constructiebedrijf aan de Geldropseweg 36.

In 1983 en 1984 traden Jos en Peter toe tot de zaak, waarbij ze werkten onder de naam Constructiebedrijf en Machinefabriek Gebroeders De Vries V.O.F. Na het overlijden van Peter in 1987 nam Jos de gehele leiding van het bedrijf over van zijn vader. Onder zijn leiderschap groeide we uit tot een belangrijke speler in de markt van constructie- en lasertechniek.

In 2002 verhuisden we naar een ruimer pand op het industrieterrein Esp in Eindhoven, vlakbij de A2. Albert de Vries sr. is in 2008 overleden, maar zijn erfenis leeft voort in het bloeiende familiebedrijf, waar ook broer Rob, zus Annette en dochter Britt bij betrokken zijn.

De-Vries-Constructiebedrijf-Ruysdaelbaan-Eindhoven-constructiebedrijf-de-vries.jpg

Benieuwd naar meer? Harry Hendriks, de zwager van Jos de Vries, heeft meer historie uitgezocht en op papier gezet. Lees het hier.

 

 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80