Menu
U bevindt zich hier:

Kanten met de Bystronic Xpert Pro

Constructiebedrijf De Vries

Kanten (ook wel zetten of buigen of knippen) is een veelgebruikte metaalbewerkingstechniek voor het vervormen (omzetten) van plaatmateriaal. Van een vlak plaatwerk wordt is een 3D product te maken.

Uiterst precieze buigresultaten kunnen worden bereikt met de kantbank Bystronic Xpert Pro 250/4300 volgens de allernieuwste technologie.

bystronic-kantbank-en-rob-2.jpg

Deze kantbank, sinds mei 2020 operationeel, is gebruiksvriendelijker en heeft een kortere insteltijd in verband met offline programmeren ten opzichte van de andere kantbank die wij hebben, de Amada HFE 170-3.

 

 

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80