Menu
U bevindt zich hier:

Laadpalen

Constructiebedrijf De Vries

De huidige markt voor elektrische auto's (FEV) en plug-in hybrides (PHEV) is sterk groeiende en daarmee ook de vraag naar oplaadpalen en/of oplaadstations voor deze auto's. Sinds een aantal jaren produceren wij stalen gepoedercoate palen waaraan thuisladers gemonteerd kunnen worden. Tevens hebben wij de afgelopen jaren diverse custom made laadpalen voor diverse laadunits geproduceerd en desgewenst op locatie gemonteerd.

Voor home chargers (thuisladers) van elektrische auto's produceert De Vries Constructie & Lasertechniek laadpalen (van staal en roestvrij staal) op maat. Op deze laadpaal past bijvoorbeeld de home charger (wall connector) van Tesla.

oplaadpaal-voorzijde-bewerkt-pand-Esp-3.jpg

 

 

Geinteresseerd? 

We leveren kwaliteit staalconstructies op maat en bieden verschillende diensten, van werktekeningen tot transport en montage op locatie. Dus of je nu een gedetailleerde werktekening hebt of je idee staat nog op een bierviltje, je kunt op ons rekenen om in elke fase van het project met je mee te denken.

Interesse? Bel direct +31 40 290 11 80, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan via onderstaande button.

 vraag een offerte aan 

 

 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80