Menu
U bevindt zich hier:

Laadpalen

Constructiebedrijf De Vries

De huidige markt voor elektrische auto's (FEV) en plug-in hybrides (PHEV) is sterk groeiende en daarmee ook de vraag naar oplaadpalen en/of oplaadstations voor deze auto's. Sinds een aantal jaren produceren wij stalen gepoedercoate palen waaraan thuisladers gemonteerd kunnen worden. Tevens hebben wij de afgelopen jaren diverse custom made laadpalen voor diverse laadunits geproduceerd en desgewenst op locatie gemonteerd.

Voor home chargers (thuisladers) van elektrische auto's produceert De Vries Constructie & Lasertechniek laadpalen (van staal en roestvrij staal) op maat. Op deze laadpaal past bijvoorbeeld de home charger (wall connector) van Tesla.

oplaadpaal-voorzijde-bewerkt-pand-Esp-3.jpg

 

 

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80