Menu
U bevindt zich hier:

Tekenwerk

Wij tekenen voor u eenvoudige en meer complexe staalconstructies uit met onze 2D en 3D tekensoftware.  Professionele tekenaars van De Vries verzorgen tekenwerkzaamheden voor elk type constructie en elk product. Dankzij moderne softwareprogramma's kunnen wij alle projecten tot in detail uitvoeren.

Met de programma's Tekla, Solid Works, AutoCad en StruCad zetten we, indien nodig, de aangeleverde bestanden om in step-files en dxf-files. Tenslotte programmeren we hiermee onze machines via CAM-software. Voor de plaatslasers gebruiken we Metalix en voor de buislasermachines het programma Artube.

De_Vries_frame_karretje_samenstelling_SolidWorks.png

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80