Menu
U bevindt zich hier:

Tekenwerk

Van eenvoudige tot de meer complexe staalconstructies tekenen we voor je uit met onze 2D en 3D tekensoftware. Onze professionele tekenaars verzorgen tekenwerkzaamheden voor elk type constructie en elk product. Dankzij moderne softwareprogramma's kunnen wij alle projecten tot in detail uitvoeren.

Met de programma's Tekla, Solid Works, AutoCad en StruCad zetten we, indien nodig, de aangeleverde bestanden om in step-files en dxf-files. Tenslotte worden hiermee onze machines via CAM-software geprogrammeerd. Voor de plaatslasers gebruiken we Metalix en voor de buislasermachines het programma Artube.

Bedrijfsfoto-s-De-Vries_-127.jpg

Geinteresseerd? 

We leveren kwaliteit staalconstructies op maat en bieden verschillende diensten, van werktekeningen tot transport en montage op locatie. Dus of je nu een gedetailleerde werktekening hebt of je idee staat nog op een bierviltje, je kunt op ons rekenen om in elke fase van het project met je mee te denken.

Interesse? Bel direct +31 40 290 11 80, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan via onderstaande button.

 vraag een offerte aan 

 

 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80