Menu
U bevindt zich hier:

Ijzeren hekwerk | Hekwerk van staal Eindhoven

Bent u op zoek naar ijzeren hekwerk of hekwerk van staal? Constructiebedrijf De Vries in Eindhoven helpt u graag verder.

Wij produceren en leveren halffabricaten voor hekwerken in vele soorten en maten in heel Nederland en België. Op basis van aangeleverde tekeningen worden bijvoorbeeld spijlen om maat gesneden. Ook voor het maken van voetplaten t.b.v. bijvoorbeeld toegangspoorten kunt u bij ons terecht.

Halffabricaten voor hekwerken

Constructiebedrijf de Vries uit Eindhoven is gespecialiseerd in het produceren en leveren van halffabricaten voor de volgende hekwerken:

  • Industrieel hekwerk voor terreinafbakening van bedrijfslocaties
  • Hekwerk voor plantsoenen en sportvelden: van spijlenhekwerken tot poorten
  • Sierhekwerk, van balkonhekken, traphekken tot roestvast stalen balustrades
  • Spijlenhekwerken 

voorbeeld hekwerk eindhoven

 Voorbeeld van een hekwerk door Constructiebedrijf de Vries uit Eindhoven

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80