Menu
U bevindt zich hier:

Wat is plaatlasersnijden? | De Vries Eindhoven

Lasersnijden van metalen platen (plaatlasersnijden) is een bewerkingstechniek waarmee materialen door middel van een laser op maat en in de juiste vorm worden gesneden dankzij lichtversterking. Lichtversterking is een tot stand gebrache gestimuleerde uitzending van straling; lasers zijn elektromagnetische stralingsbronnen. Het licht van deze stralingsbronnen wordt in een bijna evenwijdige bundel, met zeer hoge intensiteit uitgezonden. De breedte van de bundel is slechts een fractie van een millimeter. Hierdoor is de intensiteit van de lichtstraal op een zeer klein vlak gefocust. Zo intens dat ermee gesneden kan worden.

Naast plaatlasersnijden kunnen we uiteraard ook buizen en kokers bewerken met onze lasersnijmachines. Lees meer over lasersnijden.

Plaatlasersnij machines 

Met onze machines kunnen wij uiteenlopende buisbewerkingen en plaatbewerkingen uitvoeren. Wij hebben vier lasersnijmachines in ons machinepark om te plaatlasersnijden. Drie buislasersnijmachines: de Adige LT8.20, de Adige LT712D en de Adige LT722D voor het lasersnijden van zowel buizen als kokers en één machine om te plaatlasersnijden: de Bystronic Bysprint Fiber 6520.

Plaatlasersnijden van ferro en non-ferro metalen

Wij kunnen ook naast ferro, ook non-ferro metalen platen lasersnijden met de Bystronic Bysprint Fiber 6520.

De specialist in Eindhoven op het gebied van plaatlasersnijden

Bent u op zoek naar de specialist voor plaatlasersnijden? Dan bent u bij De Vries Lasertechniek aan het goede adres. Mocht u twijfelen of we iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact op.

 Plaatlasersnijden in Eindhoven

 

 

 

 

Plaatlasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie. 

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal. Gevestigd op de Esp 407 in Eindhoven.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op