Menu
U bevindt zich hier:

Buis- en koker lasersnijden

Op zoek naar dé specialist in Eindhoven voor 2D en 3D buis- en koker lasersnijden? Bij De Vries ben je aan het juiste adres. Ons moderne machinepark kan voor jou een breed scala aan buis- en kokerbewerkingen uitvoeren:

  • Ronde buizen tussen de 12 en 355 mm
  • Vierkant tot en met 260x260 mm
  • Rechthoeken tot en met 300x200
  • HEA/HEB tot en met 260IPE en UNP tot 300
Buislasersnijden LT14


Wat is 3D buis lasersnijden?

Dankzij elektromagnetische stralingsbronnen (lasers) kunnen buizen op meerdere manieren op maat worden gesneden. Tot een hoek van maximaal 45 graden schuin door het materiaal snijden.

Het voordeel van 3D buis lasersnijden is dat de wand van de buis eveneens schuin gesneden wordt volgende de gewenste hoek. Naden sluiten precies en nauwkeurig aan. Hierdoor is het mogelijk om een enorm stevige en nauwkeurige lasnaad aan te brengen zonder dat achteraf lasnaad materiaal verwijderd dient te worden. T-verbindingen van ronde buizen sluiten nauw aan, waardoor de lasnaad dun kan zijn en het product toch heel stevig is. Tevens is het mogelijk om in 1 bewerking een verzonken gat aan te brengen.

De voordelen van 3D buis lasersnijden op een rijtje:

  • Buizen en kokers kunnen in elke gewenste hoek gesneden worden
  • Naden sluiten nauwkeurig aan
  • Ondanks de dunne lasnaad een stevig product
  • Enorme nauwkeurigheid door gebruik van moderne machines
  • Snelle levertijden door hoge snelheid machines

Lasersnijden is een perfecte manier voor het snijden van Aluminium, Koper, Messing, RVS en Staal.


3D Buislasersnijmachines

Je kunt bij ons terecht voor het lasersnijden van zowel buizen als kokers in alle gangbare afmetingen en verschillende materialen. In ons moderne machinepark hebben wij maar liefst vier 3D buislasersnijmachines: de Adige LT14Adige LT8.20, de Adige LT712D en de Adige LT722D. De Adige LT14 is onze nieuwste aanwinst en daardoor kun je bij ons terecht voor het snijden van buizen tot 355 mm, 100 kg p/m1.

De buis lasersnijmachines worden aangestuurd door middel van een CAD-CAM koppeling. Hierdoor zijn de machines enorm nauwkeurig en behalen een hoge snelheid bij het snijden van buis- en kokermateriaal.

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Martijn en Gijs staan klaar om je te helpen met het snijden van jouw buis- en kokermateriaal. Met vakmanschap en precisie die je nergens anders vindt.

martijn.png

Martijn Kanters
Project Manager
Lasertechniek
T: +31 40 290 11 82
martijn.kanters@constructiebedrijfdevries.nl

gijs.png

Gijs Hermsen
Project Manager
Lasertechniek
T: +31 40 290 11 87 gijs.hermsen@constructiebedrijfdevries.nl

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden. Onze specialisaties zijn buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van halffabricaten tot eindproducten. 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80