Menu
U bevindt zich hier:

Buislasersnijden | De specialist in de Benelux

Bent u op zoek naar de specialist in buislasersnijden? Dan zit u bij De Vries Constructie & Lasertechniek in Eindhoven aan het goede adres. Met onze machines kunnen uiteenlopende buisbewerkingen worden uitgevoerd.  

Vraag direct een offerte aan!

 

Uw buislaserwerk in de beste handen

Wij hebben drie buislasersnijmachines in ons machinepark: de Adige LT14, de Adige LT8.20  en de Adige LT722D voor het lasersnijden van zowel buizen als kokers (3D buislasersnijden).

De Adige LT14  is onze nieuwste aanwinst vanaf mei 2024. Deze buislaser kan snijden tot rond 355 mm, 100 kg p/m en balkstaal tot maximaal IPE-300.
 

Buis-en kokermateriaal snijden

De buislasersnijmachines snijden alle gangbare afmetingen en verschillende materialen.

De lasersnijmachines worden aangestuurd  door middel van een CAD-CAM koppeling. Hierdoor zijn de machines zeer nauwkeurig en behalen zij een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis en kokermateriaal.

De Vries in Eindhoven is specialist in buislasersnijden

Onze buislasersnijmachines aan het werk

Eindproducten en halffabricaten, ook voor buislasersnijden

De Vries Lasertechniek levert halffabricaten en eindproducten. Naast het buislasersnijden kunnen wij u ook helpen met plaatlasersnijden.

Wat is buislasersnijden?

Dankzij elektromagnetische stralingsbronnen (lasers) kunnen wij buizen op meerdere manieren snijden op maat. Onze lasermachines zijn hyper modern en breed inzetbaar.  

Buislasersnijden is ons vak
Wij werken met een hecht team van vakspecialisten. Kies voor de specialist op het gebied van buislasersnijden. Wenst u meer informatie te ontvangen?

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden. Onze specialisaties zijn buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. 

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie. 

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal op maat. Gevestigd op de Esp 407 in Eindhoven.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80