Menu
U bevindt zich hier:

Machinepark

Het moderne machinepark bij De Vries Constructie en Lasertechniek bestaat uit een brede collectie. Hierdoor kun je bij ons terecht voor zowel staalconstructies, lasersnijden en zaagwerk. De materialen waarmee wij werken zijn Aluminium, Koper, Messing, RVS, en staal.

 Constructiebedrijf-De-Vries-Machinepark.jpg

Adige LT14

De Adige LT14 is onze nieuwste aanwinst (mei 2024) en daarmee kunnen we buizen tot 355 mm, 100 kg p/m en balkstaal tot maximaal IPE-300 snijden. 

Meer info Adige LT14

--

Adige LT8.20

De Adige LT8.20 is een snelle fiberlasermachine. De voordelen zijn de invoerlengte tot maximaal 12,5 meter en productuitvoer van 8,5 meter, het 3D laseren van allerlei kokers en profielvormen en de vele te gebruiken materialen zoals aluminium.

Meer info Adige LT8.20

--

Adige LT722D buislaser machine

Deze buislasersnijmachine is geschikt om volautomatisch buizen en profielen te bewerken. Dankzij de buislaser kan elke willekeurige contour met enorme hoge snelheid gesneden worden. 

Meer info Adige LT722D

--

Bystronic BySprint fiber plaatlaser machine

Deze machine wordt gebruikt voor het lasersnijden van vezel. Deze lasersnijmachine is voorzien van een volautomatische aanvoer van plaatmaterialen en een volautomatische afvoer van gesneden producten.

Meer info Bystronic BySprint Fiber

--

Bystronic Xpert Pro 250/4300 kantbank

Met deze rijk uitgevoerde Xpert Pro (onder meer met buighulp, hoekmeetsysteem en offline programmeersoftware BySoft 7 Bending) en de dynamische bombering kunnen wij enorm efficiënt en nauwkeurig zetwerk produceren.

Meer info Bystronic Xpert Pro 250/4300 kantbank

--

Amada HFE 170-3 - kantbank

Met deze kantbank zijn wij in staat om enorm gevarieerd zetwerk voor je te verrichten.

Meer info Amada HFE 170-3 - kantbank

--

Behringer HBE 411A – zaagmachine

Deze robuuste bandzaagmachine wordt gebruikt voor het zagen van metalen materialen zoals staal, aluminium en rvs. Volledig geautomatiseerd krijg je een nauwkeurig eindproduct met nette sneden.

Meer info Behringer HBE 411A

--

Behringer HBP 310/403 GA – zaagmachine

Moeiteloos zaagt deze machine door massief materiaal, buizen en profielen van staal, gietijzer en non-ferro metalen. Het biedt een hoge precisie, efficiëntie en betrouwbaarheid. Het unieke aan deze machine is dat deze zowel verticaal als in verstek kan zagen.

Meer info Behringer HBP 310/403 GA

--

Behringer HBP 530 A – zaagmachine

De Behringer HBP 530A is een automatische horizontale bandzaagmachine die is ontworpen voor het zagen van stalen en non-ferrometalen in industriële productieomgevingen.

Meer info Behringer HBP 530 A

--

Behringer HBP 263A – zaagmachine

Deze halfautomatische zaagmachine is speciaal ontworpen voor het zagen van massief materiaal, zoals staal, roestvrij staal en non-ferrometalen. Het biedt nauwkeurige zaagsneden en hoge zaagsnelheden, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als grote productievolumes.

Meer info Behringer HBP 263A

--

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s staan klaar om je te helpen met jouw metaalproject. Met vakmanschap en precisie die je nergens anders vindt.

martijn.png

Martijn Kanters
projectmanager
Lasertechniek
T: +31 40 290 11 82
martijn.kanters
@constructiebedrijfdevries.nl

Rob-Kats-De-Vries-constructiebedrijf-de-vries.jpg

Rob Kats
projectmanager
Constructie
T: +31 40 290 11 83 
rob.kats
@constructiebedrijfdevries.nl

Geert-Brouwers-De-Vries-constructiebedrijf-de-vries.jpg

Geert Brouwers
projectmanager
Constructie
T: +31 40 290 11 81
geert.brouwers
@constructiebedrijfdevries.nl

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden (buislasersnijden en plaatlasersnijden). We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80