Menu
U bevindt zich hier:

Machinepark

Het machinepark bij De Vries Constructie en Lasertechniek bestaat uit de volgende collectie machines waarmee buislasersnijden of plaatlasersnijden mogelijk is. De te snijden materialen zijn staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium. Meer informatie over lasersnijden is hier te vinden.

Adige LT8.20

Vanaf mei 2021 gaan wij deze snelle 4 kW fiberlasermachine in gebruik nemen. De voordelen zijn de invoerlengte tot maximaal  12,5 meter en productuitvoer van 8,5 meter, het 3D laseren van allerlei kokers en profielvormen en de vele te gebruiken materialen zoals aluminium.
Meer informatie over de Adige LT8.20

Adige LT722D buislaser machine

Deze buislasersnijmachine is geschikt om volautomatisch buizen en profielen te bewerken. Dankzij de buislaser kan elke willekeurige contour met zeer hoge snelheid gesneden worden. 
Meer informatie over de Adige LT722D

Bystronic BySprint fiber plaatlaser machine

Deze machine wordt gebruikt voor vezellasersnijden. Deze lasersnijmachine is voorzien van een volautomatische aanvoer van plaatmaterialen en een volautomatische afvoer van gesneden producten.
Meer informatie over de Bystronic BySprint Fiber

Bystronic Xpert Pro 250/4300 kantbank

Met deze zeer rijk uitgevoerde Xpert Pro (onder meer met buighulp, hoekmeetsysteem en offline programmeersoftware BySoft 7 Bending en de dynamische bombering  kunnen wij zeer efficiënt en nauwkeurig zetwerk  produceren.
Meer informatie over de Bystronic Xpert Pro 250/4300 kantbank

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden (buislasersnijden en plaatlasersnijden). We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80