Menu
U bevindt zich hier:

Aanrijdbeveiliging van staal op maat

Constructiebedrijf De Vries

Constructiebedrijf De Vries produceert diverse soorten aanrijdbeveiligingen, beschermpalen en vangrails. Bescherm uw gebouw of machine met een aanrijbeveiliging. Bij De Vries Constructie & Lasertechniek bent u aan het goede adres.

Stalen beschermpalen

Door het plaatsen van beschermpalen voorkomt u schade door aanrijdingen. U kunt bij ons terecht voor stalen beschermpalen in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw situatie produceren wij de palen op maat.

Vangrails

In magazijnen zijn vaak kwetsbare of gevaarlijke objecten zoals gasflessen aanwezig. Het is belangrijk om deze objecten goed te beschermen. Dat kan doormiddel van onze stalen vangrails. Deze vangrail wordt op locatie geplaatst, uw kwetsbare objecten worden zo optimaal mogelijk beschermd.

Aanrijdpaal geproduceerd door De Vries

 

Voorbeelden aanrijdbeveiliging op maat

Uiteraard behoren ook maatwerkoplossingen tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op locatie.

Heeft u een vraag?

Wij bellen u terug.

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.