Menu
U bevindt zich hier:

Aanrijdbeveiliging

Constructiebedrijf De Vries

Aanrijdbeveiliging op maat, naar uw (sterkte)wens!

Constructiebedrijf De Vries produceert diverse soorten aanrijdbeveiligingen, beschermpalen en vangrails. Bescherm uw gebouw of machine met aanrijdbeveiliging. Bij De Vries Constructie & Lasertechniek bent u aan het goede adres.  Alle aanrijdbeveiligingen zijn gemaakt van staal en dus zeer sterk. Wij maken verschillende aanrijdbeveiligingen:

  • Palen
  • Vangrails

Aanrijdbeveiliging: paal

Door het plaatsen van beschermpalen voorkomt u schade door aanrijdingen. U kunt bij ons terecht voor beschermpalen van staal in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van uw situatie produceren wij de palen op maat.  

Aanrijdbeveiliging paal geproduceerd door De Vries

 

Aanrijdbeveiliging: vangrails

In magazijnen zijn vaak kwetsbare of gevaarlijke objecten zoals gasflessen aanwezig. Het is belangrijk om deze objecten goed te beschermen. Dat kan door middel van onze stalen vangrails. Deze vangrail wordt op locatie geplaatst, uw kwetsbare objecten worden zo optimaal mogelijk beschermd.

Aanrijdbeveiliging op maat

Er is geen standaard oplossing voor aanrijdbeveiliging, vandaar dat maatwerkoplossingen tot de mogelijkheden behoren bij De Vries.  Vertel ons wat u wilt en wij zorgen dat uw machine of gebouw beveiligd wordt met aanrijdbeveiliging. Dit kan volledig op maat worden gemaakt.

Aanrijdbeveiliging van staal

Al meer dan 60 jaar maken wij diverse producten van staal. Dus ook de door ons gemaakte aanrijdbeveilging wordt van staal gemaakt. Dit zorgt ervoor dat het zeer robuust is. Wij zijn een kwalitatieve leverancier van halffabricaten en eindproducten op het gebied van staal.

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80