Menu
U bevindt zich hier:

Metalen magazijnstellingen

Wij zijn fabrikant van "heavy duty” metalen magazijnstellingen. De staanders en liggers van dit systeem worden vervaardigd uit warmgewalste profielen en zijn van een hoogwaardige staalkwaliteit. De magazijnstellingen zijn robuust, schokbestendig en onderhoudsvrij en worden desgewenst geleverd met diverse accessoires. Voorbeelden zijn:

Advies, productie, levering, montage, onderhoud en garantie zijn bij ons in vertrouwde handen.

Met onze metalen magazijnstellingen bent u verzekerd van uitstekende sterkte, draagkracht en duurzaamheid.  Die sterkte is nodig wanneer een stelling bedoeld is voor de opslag van wat zwaardere materialen. Dit heeft gelijk een positieve invloed op de levensduur van uw magazijninrichting.

Enkele foto's van een metalen magazijnstelling

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op 

Heeft u een vraag?

Wij bellen u terug.

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.