Menu
U bevindt zich hier:

Stalen / metalen magazijnstellingen

Wij zijn fabrikant van 'heavy duty' stalen magazijnstellingen. De staanders en liggers van dit systeem worden vervaardigd uit warmgewalste profielen en zijn van een hoogwaardige staalkwaliteit. De magazijnstellingen zijn robuust, schokbestendig en onderhoudsvrij en worden desgewenst geleverd met diverse accessoires, zoals:

Naast de magazijnstelling produceren wij ook draagarmstellingen met bijvoorbeeld 16 ligvlakken / 15 draagarmen. Per ligvlak is het te dragen gewist ca. 2000 kg (2 ton).

Onmisbaar in uw (platen) magazijn.

Uw fabrikant voor metalen magazijnstellingen

De Vries Constructie & Lasertechniek staat voor de volgende kernwaarden:

  • Advies
  • Productie
  • Levering
  • Montage
  • Onderhoud
  • Garantie

Met onze magazijnstellingen bent u verzekerd van uitstekende sterkte, draagkracht en duurzaamheid. Die sterkte is nodig wanneer een stelling bedoeld is voor de opslag van wat zwaardere materialen. De sterkte heeft een positieve invloed op de levensduur van uw magazijninrichting.

Enkele foto's van magazijnstellingen:

magazijnstelling-de-vries-2.jpg    magazijnstelling-de-vries-3.jpg

Geinteresseerd? 

We leveren kwaliteit staalconstructies op maat en bieden verschillende diensten, van werktekeningen tot transport en montage op locatie. Dus of je nu een gedetailleerde werktekening hebt of je idee staat nog op een bierviltje, je kunt op ons rekenen om in elke fase van het project met je mee te denken.

Interesse? Bel direct +31 40 290 11 80, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan via onderstaande button.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80