Menu
U bevindt zich hier:

De Vries Constructie & Lasertechniek

Al meer dan 60 jaar maken wij diverse producten van staal. De grondlegger van Constructiebedrijf De Vries was Albert de Vries Sr., die dit bedrijf startte aan de Geldropseweg in Eindhoven. Zijn zoon Jos zorgde voor de voortzetting van het bedrijf en verplaatste de werkzaamheden in 2002 van de Ruysdaelbaan 7c naar Industrieterrein Esp 407 in Eindhoven.

Kortom: we zijn staalconstructiebedrijf en een kwalitatieve leverancier van halffabricaten en eindproducten (staalconstructies).

In 2019 bestonden wij 60 jaar. Daar zijn wij trots op. 

Ons machinepark

Regelmatig hebben wij ons machinepark uitgebreid met buis- en plaatlasermachines. In mei 2021 met de buislasermachine LT8.20 en in mei 2020 met een tweede kantbank, de Bystronic Xpert Pro 250/4300.

Uitbreiding laserafdeling

In mei 2021 een uitbreiding op onze laserafdeling met de Adige LT8.20, die gezien de invoerlengte tot maximaal 12,5 meter en productuitvoer van 8,5 meter uniek is in de BeNeLux.  In januari 2019 een uitbreiding met de Bystronic BySprint Fiber 6520  en in mei 2016 met een tweede buislasermachine: de Adige LT722D, naast de bestaande Adige LT712.


Certificaten

De Vries is NEN-EN1090-1 en ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Metaalunie

De Vries is aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor midden-en kleinbedrijf in de metaal Metaalunie.

Erkend leerbedrijf

Opleidingen zijn belangrijk. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf van SBB, het kenniscentrum voor technische vakmanschap. Op zoek naar een stageplaats? Wij bieden meerdere mogelijkheden.

 

 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80