Menu
U bevindt zich hier:

De Vries Constructie & Lasertechniek

Al meer dan 60 jaar maken wij diverse producten van staal. De grondlegger van Constructiebedrijf De Vries was Albert de Vries Sr., die dit bedrijf startte aan de Geldropseweg in Eindhoven. Zijn zoon Jos zorgde voor de voortzetting van het bedrijf en verplaatste de werkzaamheden van de Ruysdaelbaan7c naar Industrieterrein Esp 407 in Eindhoven.

Kortom: we zijn een kwalitatieve leverancier van halffabricaten en eindproducten op het gebied van staal.

In 2019 bestaan wij 60 jaar. Daar zijn wij trots op. 

Ons machinepark

Vanaf 2006 hebben wij ons machinepark uitgebreid met buis- en plaatlasermachines. Daarmee hebben wij destijds een grote stap gezet om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

Uitbreiding laserafdeling

Medio mei 2016 is onze laserafdeling uitgebreid met een tweede buislasermachine: de Adige LT722D, naast de bestaande Adige LT712. Vanaf  januari 2019 is de Bystronic BySprint Fiber 6520 6Kw operationeel.

Certificaten

NEN-EN1090-1 en ISO 9001

De Vries is NEN-EN 1090-1 en ISO 9001 gecertificeerd.

VCA

Tevens is De Vries VCA gecertificeerd. VCA staat voor VGM (Veiligheid Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers.  

Metaalunie

De Vries is aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor midden-en kleinbedrijf in de metaal Metaalunie.

Erkend leerbedrijf

Opleidingen zijn belangrijk. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf van SBB, het kenniscentrum voor technische vakmanschap. Op zoek naar een stageplaats? Wij bieden meerdere mogelijkheden.

Lasersnijden

 

 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80