Menu

De Vries Constructie & Lasertechniek

Met 65 jaar ervaring in metaalbewerking en een modern machinepark, combineren we bij De Vries ambachtelijk vakmanschap met de nieuwste technieken en certificeringen. Onze toegewijde experts helpen je graag met het bewerken, vervaardigen of samenstellen van metalen. Van ontwerp tot productie, van halffabricaat tot eindproduct. Constructiebedrijf De Vries: jouw partner in metaalbewerking uit Eindhoven!

Bedrijfsfoto-s-De-Vries_-9.jpg

Staalconstructie

Voor alle metaalconstructies op maat vanaf de eerste schets tot en met de montage op locatie, kun je bij ons aankloppen. Voor een enkele stalen balk tot complete staalconstructie.

Staalconstructies 

Lasersnijden

Je kunt bij ons terecht voor het professioneel lasersnijden van metalen. Van halffabricaten tot eindproducten, perfect afgestemd op jouw specificaties.

Lasersnijden

Zaagwerk

Voor het zagen van stalen kokers, buizen en massief staal tot bijna alle andere soorten profielen en platen, ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor de bewerking van het gezaagde materiaal.

Zaagwerk

Modern machinepark

Regelmatig breiden we ons machinepark uit met de meest moderne buis- en plaatlasermachines. In mei 2021 met de buislasermachine LT8.20 en in mei 2020 met een tweede kantbank, de Bystronic Xpert Pro 250/4300. In mei 2024 is de buislasermachine ADIGE LT14 in productie genomen.

Meer over ons machinepark

Kwaliteit


Kwaliteit vinden we enorm belangrijk De Vries. We zijn dan ook NEN-EN1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Om bij te blijven op het gebied van metaalbewerking en te sparren met collega-ondernemers zijn we daarnaast aangesloten bij de Metaalunie: de ondernemersorganisatie voor midden-en kleinbedrijf in de metaal.

 


Bedrijfsfoto-s-De-Vries_-19.jpg

 

Familiebedrijf

De Vries is van oudsher een betrouwbaar en solide familiebedrijf, waarvoor de basis in 1959 werd gelegd door Albert de Vries sr. Begin jaren tachtig kwamen ook zonen Jos en Peter in de zaak en begonnen de werkzaamheden zich steeds meer uit te breiden.

In 1989 nam Jos de Vries het bedrijf over van zijn vader. Onder zijn leiding groeide De Vries verder uit tot een steeds belangrijker speler in de markt van constructie & lasertechniek.

Als gevolg van de toegenomen activiteiten, verhuisde we in 2002 van de Ruysdaelbaan 7 in Eindhoven naar een nieuw en ruimer pand op industrieterrein Esp in Eindhoven – nabij de A2.

Meer over onze geschiedenis