Menu
U bevindt zich hier:

Buislasersnijden Eindhoven | De Vries

Bent u op zoek naar de specialist in Eindhoven voor 3D buislasersnijden? Dan zit u bij De Vries Constructie & Lasertechniek aan het goede adres. Met onze machines kunnen uiteenlopende buisbewerkingen worden uitgevoerd.

Wat is buislasersnijden 3D?

Dankzij elektromagnetische stralingsbronnen (lasers) kunnen wij buizen op meerdere manieren buizen snijden op maat. Tot een hoek van maximaal 45 graden schuin door het materiaal snijden. Het voordeel van 3D lasersnijden is dat de wand van de buis eveneens schuin gesneden wordt volgende de gewenste hoek. Naden sluiten precies en nauwkeurig aan. Hierdoor is het mogelijk om een zeer stevige en nauwkeurige lasnaad aan te brengen zonder dat achteraf lasnaad materiaal verwijderd dient te worden. T-verbindingen van ronde buizen sluiten nauw aan, waardoor de lasnaad dun kan zijn en het product toch zeer stevig is. Tevns is het mogelijk om in 1 bewerking een verzonken gat aan te brengen.

Onze 3D lasermachines zijn hyper modern en breed inzetbaar.  

Buislasersnijmachines voor 3D buislaseren

Wij hebben drie 3D buislasersnijmachines in ons machinepark,  de Adige LT8.20, de Adige LT712D en de Adige LT722D voor het lasersnijden van zowel buizen als kokers (3d buislasersnijden).

De Adige LT8.20 is onze nieuwste aanwinst en daarmee kunnen we buizen, kokers en zelfs profielen snijden tot een invoerlengte van 12,5 meter en een productlengte van 8,5 meter. 

 

Technische specificaties voor het 3D buislaseren, zie ook machinepark

Ook 3D Buislasersnijden is voor ons geen probleem

Buislasersnijden is ons vak. Bij De Vries Constructie & Lasertechniek werken wij met een hecht team van echte vakspecialisten. Kies voor de specialist op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden in de regio Eindhoven. 

de-vries-buislasersnijden.jpg
Buislaseren

 

3D Buis-en kokermateriaal snijden

De 3D buislasersnijmachines snijden alle gangbare afmetingen en verschillende materialen.

specificaties buislasersnijden.

De buis lasersnijmachines worden aangestuurd  door middel van een CAD-CAM koppeling. Hierdoor zijn de machines zeer nauwkeurig en behalen zij een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis en kokermateriaal.

buislasersnijden-1.png

Onze buislasersnijmachines aan het werk.

Eindproducten en halffabricaten, ook voor 3D buislasersnijden en plaatlasersnijden

De Vries Constructie & Lasertechniek in Eindhoven levert halffabricaten en eindproducten. Wij buis- en plaatlasersnijden.

Lasersnijden

Wenst u meer informatie te ontvangen over buislasersnijden?

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie. 

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal. Gevestigd op de Esp 407 in Eindhoven.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op