Menu
U bevindt zich hier:

Metaal zagen | Zaagwerk op maat

Bij Constructiebedrijf De Vries zijn we naast lasersnijden van metaal ook gespecialiseerd in het nauwkeurig en op de juiste maat zagen van metaal. We begrijpen dat elk project unieke vereisten heeft en daarom bieden we een breed scala aan zaagdiensten aan. Indien gewenst kun je het gezaagde materiaal ook verder door ons laten bewerken.

Wat is metaal zagen?

Metaal zagen is een techniek waarbij metaal wordt gezaagd met behulp van een speciaal gereedschap, zoals een cirkelzaag of lintzaag. Dit proces is bedoeld om stukken metaal (halffabrikaten) te zagen tot de gewenste afmetingen voor de verspaning (freesmachines en draaibanken).

Welke verschillende materialen kunnen we zagen?

Wij kunnen een breed scala van verschillende soorten materiaal zagen, zoals roestvrij staal (rvs) aluminium, koper, messing, nikkel, titanium, stavax en invar.

Onze machines zijn voorzien van de meest moderne technologie, waardoor we in staat zijn om de meest veeleisende projecten aan te kunnen.

Welke afmetingen kun je laten zagen? 

Met onze zaagmachines zagen we staal exact op maat. Van stalen kokers, buizen en massief staal tot bijna alle andere soorten profielen en platen. We kunnen zowel grote als kleine profielen zagen.

Het lasersnijden gaat tot 25 mm dikte plaat / strip. Zagen (de zaagtechniek) wordt gebruikt voor dikkere materialen, maar ook massief of dikwandige buizen.

  • Afkorten van balken, buizen, staf, strippen, buisprofielen (dikwandig)
  • Onder verstek zagen van balken, staf, strippen, buisprofielen
  • Van rond 6 mm tot en met 530 mm
  • Seriezaagwerk middels halfautomaat lintzagen
  • Assen halfrond doorzagen
  • Zagen van blokken uit rond (staf)

Meer weten over metaal zagen? 

Ben je geïnteresseerd in onze zaagdiensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en adviseren je over de beste oplossing voor je project en maken bijna per omgaande een offerte op maat.

Wij maken graag van jouw project een succes, inclusief het afleveren op de door jou gewenste locatie door onze eigen transportservice.

Contact

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80