Menu
U bevindt zich hier:

Metaal zagen | Zaagwerk op maat

Bij Constructiebedrijf De Vries zijn we naast lasersnijden van metaal ook gespecialiseerd in het nauwkeurig en op de juiste maat zagen van metaal. We begrijpen dat elk project unieke vereisten heeft en daarom bieden we een breed scala aan zaagdiensten aan. Indien gewenst kunnen wij ook het gezaagde materiaal verder voor u bewerken.

Wat is metaal zagen?

Metaal zagen is een techniek waarbij metaal wordt gezaagd met behulp van een speciaal gereedschap, zoals een cirkelzaag of lintzaag. Dit proces is bedoeld om stukken metaal (halffabrikaten) te zagen tot de gewenste afmetingen voor de verspaning (freesmachines en draaibanken).

Welke verschillende materialen (metalen en kunststoffen) kunnen we zagen?

Wij kunnen een breed scala van verschillende soorten materiaal zagen, zoals roestvrij staal (rvs) aluminium, koper, messing, nikkel, titanium, stavax, invar en ook kunststoffen, zoals peek, abs.

Onze machines zijn voorzien van de meest moderne technologie, waardoor we in staat zijn om de meest veeleisende projecten aan te kunnen.

Welke afmetingen kunnen we zagen? 

Met onze zaagmachines zagen we staal exact op maat. Van stalen kokers, buizen en massief staal tot bijna alle andere soorten profielen en platen. We kunnen zowel grote als kleine profielen zagen.

Het lasersnijden gaat tot 25 mm dikte plaat / strip. Zagen (de zaagtechniek) wordt gebruikt voor dikkere materialen, maar ook massief of dikwandige buizen.

  • Afkorten van balken, buizen, staf, strippen, buisprofielen (dikwandig)
  • Onder verstek zagen van balken, staf, strippen, buisprofielen
  • Van rond 6 mm tot en met 530 mm
  • Seriezaagwerk middels halfautomaat lintzagen
  • Assen halfrond doorzagen
  • Zagen van blokken uit rond (staf)

Meer weten over metaal zagen? 

Als u geïnteresseerd bent in onze zaagdiensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en adviseren u over de beste oplossing voor uw project en maken bijna per omgaande een offerte op maat voor u.

Wij zijn er klaar voor om uw project tot een succes te maken, inclusief het afleveren op de door u gewenste locatie door onze eigen transportservice.

Contact

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80