Menu
U bevindt zich hier:

Staalconstructiebedrijf

Wij zijn al 60 jaar een professionele speler op het gebied van lasersnijden van buizen en platen en staalconstructies. Staalconstructiebedrijf De Vries uit Eindhoven is een kwalitatieve leverancier van halffabricaten en eindproducten op het gebied van staal. Daarnaast leveren wij uw producten graag verder dan af-fabriek en bieden professioneel transport

U kunt bij ons als staalconstructiebedrijf altijd een totaaloplossing van hoogwaardige kwaliteit verwachten. 

Wat is een staalconstructiebedrijf?

Een staalconstructiebedrijf is een bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en installeren van staalconstructies. Dit kunnen bijvoorbeeld gebouwen zijn, kop- en voetrandenhekwerken, interieurproducten, bouwconstructies of andere staalconstructies die bestaan uit staal.

Het staalconstructiebedrijf maakt gebruik van ingenieurs en tekenaars om de staalconstructie te ontwerpen en produceert deze vervolgens in een fabriek. Daarna worden de staalconstructies naar de bouwplaats gebracht en door monteurs van het staalconstructiebedrijf geïnstalleerd.

Waarom kiezen voor een staalconstructiebedrijf? 

Er zijn diverse redenen waarom het inhuren van een staalconstructiebedrijf een goede keuze kan zijn. Een aantal van deze redenen zijn hieronder opgesomd:

  • Expertise: Staalconstructiebedrijven beschikken over specialisten die jarenlang ervaring hebben in het ontwerpen, produceren en installeren van staalconstructies. 
  • Kostenbesparing: Het inhuren van een staalconstructiebedrijf kan op de lange termijn kostenbesparend zijn, omdat de bedrijven de juiste materialen en machines hebben om de staalconstructie efficiënt en snel te bouwen.
  • Veiligheid: Staalconstructiebedrijven zijn gespecialiseerd in het werken met staal en hebben daarom de juiste veiligheidsvoorzieningen om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren.
  • Snelheid: Door de expertise en de juiste materialen en machines te gebruiken, kunnen staalconstructiebedrijven de staalconstructie snel bouwen.
  • Kwaliteit: Staalconstructiebedrijven zullen ervoor zorgen dat de staalconstructie van hoge kwaliteit is en aan alle veiligheids- en bouwnormen voldoet. 

Staalconstructies

Als staalconstructiebedrijf maken we de volgende staalconstructies:

Bekijk alle staalconstructies

Meer dan een staalconstructiebedrijf

Bij ons kunt u ook terecht voor de volgende diensten:

 staalconstructiebedrijf Eindhoven

Voorbeeld van een staalconstructie door staalconstructiebedrijf De Vries

Meer weten over ons staalconstructiebedrijf of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken als staalconstructiebdrijf graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80