Menu
U bevindt zich hier:

Staalconstructies

Wij als staalconstructiebedrijf leveren en monteren kleinschalige staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, voor nieuwbouw en/of renovatie. Voor een enkele stalen balk tot een complete staalconstructie voorzien van dak- en wandbeplating bent u bij ons op het juiste adres.

Diverse soorten staalconstructies die wij kunnen verzorgen:

  • Constructies en werkbordessen  voor luchtbehandelingskasten
  • Luifels en overkappingen
  • Trappen
  • Inbraakbeveiliging t.b.v. ramen en deuren van woningen, bedrijfspanden en bestelbussen
  • Oprijdplaten en schopplaten voor toegangsdeuren

 Staalconstructie door Constructiebedrijf de Vries

Staalconstructiebedrijf uit Eindhoven

Constructiebedrijf De Vries is de partner voor staalconstructies. Wij leveren en monteren staalconstructies in de omgeving van Eindhoven en daarbuiten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80