Menu
U bevindt zich hier:

Staalconstructies | Staalconstructie op maat

Staalconstructiebedrijf De Vries levert en monteert kleinschalige staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, voor nieuwbouw en/of renovatie. Voor een enkele stalen balk tot een complete staalconstructie voorzien van dak- en wandbeplating bent u bij ons op het juiste adres.

 staalconstructies

Waarom staalconstructie?

Het is van groot belang dat de staalconstructie van een gebouw van hoge kwaliteit is. Het is zo urgent, omdat een staalconstructie voor een lange tijd moet blijven staan en bestand moet zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Voor kwalitatief hoogwaardige staalconstructies bent u bij Constructiebedrijf de Vries aan het juiste adres.

Proces van een staalconstructie

Het proces voor het realiseren van een staalconstructie is maatwerk voor iedere opdrachtgever. Dat proces wordt gestart bij de offerte aanvraag voor een nieuwe staalconstructie. Het kan in ieder geval gaan om staalconstructies voor bijvoorbeeld de woningbouw, maar ook voor utiliteitsbouw zoals bedrijfshallen.

Na een offerteaanvraag voor een staalconstructie gaan onze experts met de opdrachtgever om tafel, om te bekijken of er een mogelijkheid is tot een samenwerking. In het geval dat een opdrachtgever geen technische tekening heeft, dan is het mogelijk om technische berekeningen, engineering en tekenwerk bij ons uit te besteden.

Na afloop van het eerste gesprek gaan onze experts aan de slag met het uitwerken van de offerte van de staalconstructie. Als de offerte akkoord is, wordt de opdracht voor de staalconstructie in gang gezet. Zodra de productie gereed is en indien van toepassing volgt montage op locatie of wordt het eindproduct geleverd op het vooraf afgesproken afleveradres. 

Soorten staalconstructies

Constructiebedrijf De Vries levert en monteert kleinschalige staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, voor nieuwbouw en/of renovatie. Voor een enkele stalen balk tot een complete staalconstructie voorzien van dak- en wandbeplating bent u bij ons op het juiste adres.

Voorbeelden van staalconstructies

Diverse soorten staalconstructies die wij kunnen verzorgen:

  • Staalconstructies van werkbordessen voor luchtbehandelingskasten
  • Luifels en overkappingen
  • Trappen
  • Inbraakbeveiliging t.b.v. ramen en deuren van woningen, bedrijfspanden en bestelbussen
  • Oprijdplaten en schopplaten voor toegangsdeuren

Staalconstructie nodig? Bel staalconstructiebedrijf de Vries uit Eindhoven

Staalconstructiebedrijf De Vries is de partner voor staalconstructies. Wij leveren en monteren staalconstructies in de omgeving van Eindhoven en daarbuiten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende staalconstructies: 

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80