Menu
U bevindt zich hier:

Staalconstructiebedrijf De Vries

Wij zijn een staalconstructiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring en gevestigd in Eindhoven. Wij zijn een kwalitatieve leverancier van halffabricaten en eindproducten op het gebied van staal. Daarnaast leveren wij uw producten graag verder dan af-fabriek en bieden professioneel transport

Direct een offerte ontvangen?

Neem contact op

Kopplaten en voetplaten

Bent u op zoek naar kopplaten en/of voetplaten op maat? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Aluminium dakranden

Duurzame aluminium dakranden gepoedercoat in kleur naar keuze.

Aanrijdbeveiliging op maat

Constructiebedrijf De Vries produceert diverse soorten aanrijdbeveiligingen, beschermpalen en vangrails. Bescherm uw gebouw of machine met aanrijdbeveiliging.

Exterieurproducten

Wij leveren alle denkbare producten uit staal op maat, desgewenst in combinatie met andere materialen voor uw exterieur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld boombakken van metaal of gevelaankleding. 

Hekwerken

Wij produceren en leveren halffabricaten voor hekwerken in vele soorten en maten in de omgeving van Eindhoven, maar ook door heel Nederland.

Interieurproducten

Niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen maken wij unieke producten op maat. Bekijk de interieurproducten

Metalen kunstwerken

Sinds enkele jaren werken wij samen met enkele Eindhovense kunstenaars. Bekijk de kunstwerken.

Laadpalen voor home chargers

Sinds een aantal jaren produceren wij stalen gepoedercoate laadpalen waaraan thuisladers gemonteerd kunnen worden.

Metalen magazijnstellingen

Wij zijn fabrikant van "heavy duty” metalen magazijnstellingen. De staanders en liggers van dit systeem worden vervaardigd uit warmgewalste profielen en zijn van een hoogwaardige staalkwaliteit.  Meer over magazijnstellingen.

Staalconstructies

Wij leveren en monteren kleinschalige staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, voor nieuwbouw en/of renovatie. Meer over staalconstructies.

Trappen

Wij leveren en monteren binnen- en buitentrappen naar uw specifieke wensen.

 

Geinteresseerd? 

We leveren kwaliteit staalconstructies op maat en bieden verschillende diensten, van werktekeningen tot transport en montage op locatie. Dus of je nu een gedetailleerde werktekening hebt of je idee staat nog op een bierviltje, je kunt op ons rekenen om in elke fase van het project met je mee te denken.

Interesse? Bel direct +31 40 290 11 80, vul het contactformulier in of vraag een offerte aan via onderstaande button.

 vraag een offerte aan 

 

 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80