Menu
U bevindt zich hier:

Vluchttrappen

Werk op locatie. Noodtrappen. Meerdere medewerkers van onze afdeling Constructie waaronder Geert Brouwers, Lars de Groot, Maikel Vogels, Rob Kats, Joël van Berkel hebben aan dit project gewerkt. Maar ook enkele medewerkers van onze afdeling Lasertechniek Rob de Vries, Bernie van Nuenen en Martijn Kanters, hebben een steentje bijgedragen met buis- en plaatlaser snijden. Goed teamwork.

200762-noodtrappen-3.jpg

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80