Menu
U bevindt zich hier:

Poorten van Hoop

Op dinsdag 17 september is de opening van de Poorten van Hoop geweest. Het kunstwerk op de rotonde Ekkersrijt-Kanaalstraat, wat wij voor Studio Juul Rameau hebben gemaakt.

Bij De Vries is het plaatlasersnijwerk gedaan met de Bystronic BySprint Fiber 6520 met een tafelafmeting van 6614 x 2024 mm. Ook het samenstellen/lassen is uitgevoerd op de Esp 407 in Eindhoven.

Meerdere medewerkers van De Vries, waaronder projectmanagers, laseroperators, constructiebankwerkers en lassers hebben tot nu toe al een vakbekwaam steentje bijgedragen aan dit bijzondere project.

De opening van de Poorten van Hoop bekijk je hier.

180954-eind-foto-s-2.jpg

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80