Menu
U bevindt zich hier:

Opbergkast

De opbergkast is ontwikkeld in samenwerking met deze opdrachtgever. De kast wordt geplaatst op bestaande gereedschapswagens. In deze kast kunnen medewerkers hun eigen spullen bewaren. Dat deze kast 'schuin' is, heeft het voordeel dat er niets boven op gelegd worden en daarmee een bijdrage levert aan de orde en netheid policy van het bedrijf.

Niet alleen de opbergkast is gemaakt door De Vries, maar ook de onderzettafel.

180172_DAF_opbergkast-1.jpeg        180172_DAF_opbergkast-op-locatie.jpg

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80