Menu
U bevindt zich hier:

Project: Kunstwerk Levend Water

Dinsdag 19 maart 2019 vond de officiële onthulling plaats van het kunstwerk ‘levend water’. Dit bijzonder kunstwerk is ontworpen door Carla van Olst, www.oya-art.nl en Jeannette Claessen, www.comunicarte.nl en geproduceerd door De Vries Constructie & Lasertechniek.

Het kunstwerk is gemaakt in opdracht van de Congregatie van de Dochters van Maria en Jozef. Hedendaags is Sint Jozefoord een verzorgings- en verpleeghuis.

Een video van de onthulling van het kunstwerk is te zien op ons YouTube kanaal De Vries Constructie & Lasertechniek:

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80