Menu
U bevindt zich hier:

Kokers voor toegangspoorten

Als toeleverancier van halffabrikaten op het gebied van plaat- en buislasersnijden hebben wij voor Segeren Poorten opdrachtgevers kokers gesneden voor een toegangspoort. De sparingen zijn uitgesneden in de onder- en bovenregel (ook genoemd onder- en bovenligger), waar de spijlen ingestoken worden.

Het uitsnijden is gedaan met de buislaser Adige LT722D. Deze fabrikant van hekwerken kiest vaak voor insteekverbindingen, omdat daarmee productietijd gewonnen wordt. Het lasersnijwerk wordt graag uitbesteed bij De Vries, omdat deze opdrachtgever vertrouwt op onze expertise, kwaliteit en snelheid.


toegangspoort.jpg

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80