Menu
U bevindt zich hier:
Relatiegeschenk De Vries

Relatiegeschenk De Vries

10 september 2021

Dit bordje is gemaakt van cortenstaal en is 100% weersbestendig. Het bijzondere aan cortenstaal is dat het na verloop van tijd een oranjebruine roestkleur krijgt. Het grote verschil met andere staalsoorten is de corrosielaag. Door het oxideren wordt er namelijk een beschermende, dichte laag op het metaal gevormd en deze corrosielaag stopt verder roesten en maakt schilderen overbodig. Het bordje is ontworpen door BOBRITE en gelaserd bij De Vries Constructie & Lasertechniek.
Dit duurzame product is een relatiegeschenk van De Vries voor een plaatsje in de moestuin of kruidenpotje.

Niet alleen kruidenbordje voor salie, maar ook voor tijm, peterselie,  rozemarijn, bieslook, munt, basilicum, oregano en citroenmelisse.

moestuin-1.png

Terug

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80