Menu
U bevindt zich hier:

Lasertechniek: lasersnijden van buizen en platen

Wij hebben met onze nieuwe machines lasertechniek in huis.

Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis, koker -en plaatmateriaal. Zowel complexe als eenvoudige bewerkingen. De optimale synergie realiseert u door tevens uw laswerkzaamheden uit te besteden bij De Vries. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers assembleren uw producten vakkundig binnen een korte doorlooptijd. Dit alles tezamen met een standaard hoog kwaliteitsbesef!

 lasertechniek

Lasersnijden

Lasersnijden is een lasertechniek waarmee materialen met een laser op maat en in de juiste vorm worden gelaserd. Het lasersnijden wordt op de werkvloer ook wel snijden of cutting genoemd.

Meer over lasersnijden

 

Lasertechniek

Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis, koker -en plaatmateriaal. Zowel complexe als eenvoudige lasertechniek bewerkingen. Wij hebben met onze nieuwe machines de beste lasertechniek in huis. 

Meer over lasertechniek

Meer weten of een offerte ontvangen? 

Heeft u vragen of een prijs nodig voor het door u gewenste product of dienst? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bel direct +31 40 290 11 80 of vul het contactformulier in.

 vraag een offerte aan 

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden. Onze specialisaties zijn buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. 

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie. 

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal op maat. Gevestigd op de Esp 407 in Eindhoven.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80

Een vrijblijvende offerte voor lasersnijden? Dat kan!