Menu
U bevindt zich hier:

Lasertechniek: lasersnijden van buizen en platen

Wij hebben met onze nieuwe machines dé technologie in huis.

Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het lasersnijden van buis, koker -en plaatmateriaal. Zowel complexe als eenvoudige bewerkingen. De optimale synergie realiseert u door tevens uw laswerkzaamheden uit te besteden bij De Vries. Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers assembleren uw producten vakkundig binnen een korte doorlooptijd. Dit alles tezamen met een standaard hoog kwaliteitsbesef!

Buislasersnijden of plaatlasersnijden bij De Vries uit Eindhoven

Materialen

De te snijden materialen zijn staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium. Voor restricties met betrekking tot snijvormen, maximaal te handelen afmetingen en gewichten, zie "machinepark".  We hebben een beperkte beschikking over een eigen voorraad van standaard materialen.

Materialen

 

Technische info

Om u goed van dienst te zijn, dienen de aangeleverde materialen te voldoen aan criteria. 

Bekijk criteria

 

Aanleveren tekeningen

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en de kostprijs zo laag mogelijk te houden, verzoeken we u om tekeningen digitaal aan te leveren. Ook hebben we de mogelijkheid om vanuit een 2D- of 3D-lijnenspel een frametekening te maken.

Aanleveren tekeningen

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie. 

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal. Gevestigd op de Esp 407 in Eindhoven.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op