Menu
U bevindt zich hier:

Wij bieden studenten van MBO, HBO en Universiteit de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Ook afstudeerstages behoren tot de mogelijkheid.

Studenten van onder andere  Fontys Hogescholen (Werktuigbouwkunde en Industrieel Product Ontwerpen), Summagacollege (Financiële Administratie en Marketing/Communicatie/Industrieel Product Ontwerpen), Business School Notenboom (Marketing/Communicatie), Praktijk School Eindhoven,  hebben tot nu toe al hun weg gevonden naar De Vries.

Fenne ten Vaarwerk loopt op dit moment een afstudeerstage bij ons in het kader van haar opleiding Industrieel Product Ontwerpen Fontys Arnhem/Nijmegen. 

Daniel Backer
heeft voor de afsluiting van zijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen een afstudeerstage gedaan bij Constructiebedrijf De Vries. De stageopdracht hield in het ontwikkelen van een zit sta tafel voor BOBRITE.

Zit sta tafel VICI

Björn Loos, stagiair Industrieel Product Ontwerpen, Summa College Eindhoven, is geslaagd voor deze opleiding in juni 2017. Zijn afstudeerproject was een drankkoeler. Deze drankkoeler is gefabriceerd bij De Vries. In de koeler zit een passieve koeling verwerkt waardoor de drank voor een lange tijd koel blijft. De drankkoeler is gemaakt van staal en rvs en voorzien van een gepoedercoate buitenkant voor extra bescherming.


Vries_Bjorn-Loos_drankkoeler-Bjorn-Loos.jpeg

Anouk Heetesonne heeft in januari 2016 haar afstudeeropdracht met titel 'Productontwerpen met restmateriaal van buislasermachine' met succes gepresenteerd aan de examniatoren van de Fontys Hogeschool Venlo.

kaft-afstudeerwerkstuk-Anouk-Heetesonne.jpg

Een 3-tal stagiairs hebben in oktober 2016 onder begeleiding van onder andere Karin Valckx producten van BOBRITE gelanceerd bij de Dutch Design Week in Eindhoven. De stagiairs zijn betrokken geweest bij ontwerpen, produceren en in de markt brengen van deze producten.

 

Heeft u een vraag?

Wij bellen u terug

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?