Menu
U bevindt zich hier:

BBL-leerlingen

Bij De Vries werken op dit moment vier BBL-leerlingen. Deze medewerkers worden intern opgeleid door Raul Castillo, zelfstandig ondernemer en ook vakdocent bij het Vakcollege Eindhoven. Circa twee uur per week geeft Raul praktijkles in de werkplaats bij De Vries. Hij ondersteunt de BBL-leerlingen bij het maken van de schoolwerkstukken, maar vooral zorgt hij ervoor dat deze leerlingen ook vakmensen worden, die met plezier en geheel zelfstandig kunnen werken aan projecten bij De Vries.

Vries-de-BBL-leerlingen-intern-in-opleiding.jpg

 

Beroeps Begeleidende Leerweg

Een BBL opleiding is anders dan een BOL (Beroeps Opleidende Leerweg) opleiding. Bij een BBL opleiding gaat de leerling veel werken en is hij of zij af en toe op school. Door veel praktijkervaring op te doen bij een erkend leerbedrijf zoals Constructiebedrijf De Vries wordt er veel geleerd. Elke BBL leerling heeft een arbeidsovereenkomst met ons.

 

 

 

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80