Menu
U bevindt zich hier:

Leer onze medewerkers kennen!

Deze week hebben we een van onze stagiairs geïnterviewd. Luca van der Zanden is de eerste van een reeks interviews met onze medewerkers. Luca is 19 jaar en volgt de opleiding Marketing, Communicatie en gaat in haar vrije tijd graag iets leuks doen met vrienden. Benieuwd naar onze stagiair? Lees dan hier verder!

Waar woon je en hoe jong ben je?
Ik woon in Leende en ben 19 jaar.

Welke opleiding volg je?
Ik volg de opleiding Marketing, Communicatie & Evenementenorganisatie, richting Marketing, Communicatie, Bij het Summa College op Sterrenlaan 8 in Eindhoven.

In welk schooljaar zit je nu?
Ik zit nu in het tweede leerjaar. Na dit schooljaar volgt mijn examenjaar.

Wat voor opleiding of school heb je hiervoor gedaan?
Hiervoor heb ik de tweejarige opleiding Paardenhouderij bij het Helicon in Eindhoven gedaan. Ik heb twee jaar stage gelopen bij een Internationale springstal maar ben in deze twee jaar erachter gekomen dat ik hier niet mijn werk van wilde maken. Nu kon ik van een niveau 2 opleiding naar niveau 4 en ben ik bij Marketing & Communicatie terecht gekomen.

Hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik ben hier terecht gekomen via Jos. Ik kende hem al langer en hij zei dat ik maar een keer langs moest komen voor een eventuele stage.

Wat voor taken ga je uitvoeren?
Ik ga me hier vooral bezig houden met de marketing en social media voor het bedrijf.

Hoe vind je het hier tot nu toe?
Tot nu toe bevalt het goed hier. Ik voelde me meteen thuis en vind het een leuke stageplek.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik heb nog een bijbaantje bij de Albert Heijn in Valkenswaard. Normaal werk ik daar drie of vier keer in de week, maar nu met stage alleen op zaterdag. Ook werk ik sinds kort bij PSV, hier sta ik achter de bar en ik vind dit ook erg leuk werk. Ik ga ook graag leuke dingen doen, opstap of naar festivals met vrienden. Ook rijd ik nog af en toe paard of doe ik soms mee met de jachten in het winterseizoen.

Foto-me.jpg Foto-me-3.jpg Foto-me-2.jpg