Menu
U bevindt zich hier:

Stage lopen bij De Vries Constructie & Lasertechniek

Wij bieden studenten van MBO, HBO en Universiteit de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Ook afstudeerstages behoren tot de mogelijkheid.

Studenten van onder andere Fontys Hogescholen (Werktuigbouwkunde, Bedrijfsmanagement MKB, Industrieel Product Ontwerpen), Summa College (Financiële Administratie en Marketing/Communicatie/Industrieel Product Ontwerpen), De Rooi Pannen (Marketing/Communicatie), Business School Notenboom (Marketing/Communicatie), Praktijk School Eindhoven, hebben tot nu toe al hun weg gevonden naar De Vries.

Op dit moment (najaar 2021) zijn het 6 stagiairs.

stagiairs-najaar-2021.jpg  

Als stagiair Bedrijfsadministratie ben je bezig met het invoeren van uren van de medewerkers, boeken bankafschriften, inkoop boeken en betaalbaar zetten, verkoop facturen maken, archiveren, telefoon aannemen en doorverbinden en verder diverse ondersteunende werkzaamheden voor de bedrijfsadministrateur, projectleiders en de directeur. Je krijgt te maken met  het totale administratieve proces. Leerzaam, afwisselend én je werkt samen met collega’s van 17 tot ouder dan 65 jaar.

De stagiair Marketing & Communicatie (meestal een afstudeerder) houdt zich bezig met zijn of haar afstudeeropdracht in combinatie met diverse werkzaamheden op het gebied van Marketing & Communicatie: updates website, volgen SEO en SEA in verband de vindbaarheid van ons bedrijf op Google, acquistie en verkoop (webshop, bedrijfsbezoeken, etc.). Een veelzijdige stage.

De werktuigbouwkundige stagiair van Fontys doet zijn praktijkervaring op bij de afdeling Werkvoorbereiding en wordt volledig betrokken bij het hele proces van aanvraag tot productie. Samen met de projectmanager wordt gekeken welke afstudeeropdracht, indien van toepassing, het beste past bij de student en bij het bedrijf.

Greep van oud-stagiairs Industrieel Product Ontwerpen

Jay van Gestel, Industrieel Product Ontwerpen Fontys Venlo, heeft zijn afstudeerstage netjes afgerond bij Constructiebedrijf De Vries. Jay heeft voor zijn stageopdracht een kapstok, wandschap, hoedenplank en uitklapbaar schoenenrek ontwikkelt.

Kristy Spee, stagiair Industrieel Product Ontwerpen Fontys Venlo heeft begin juli 2020 haar stage afgerond. Voor haar stageopdracht kreeg zij een 7,8. Kristy heeft dedesignlamp ontwikkelt voor op kantoren in de zakelijke markt,

Fenne ten Vaarwerk
heeft een afstudeerstage gedaan bij ons in het kader van haar opleiding Industrieel Product Ontwerpen Fontys Arnhem/Nijmegen. 

Daniel Backer heeft voor de afsluiting van zijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen een afstudeerstage gedaan bij Constructiebedrijf De Vries. De stageopdracht hield in het ontwikkelen van een zit sta tafel voor BOBRITE.

Björn Loos, stagiair Industrieel Product Ontwerpen, Summa College Eindhoven, is geslaagd voor deze opleiding in juni 2017. Zijn afstudeerproject was een drankkoeler. Deze drankkoeler is gefabriceerd bij De Vries. In de koeler zit een passieve koeling verwerkt waardoor de drank voor een lange tijd koel blijft. De drankkoeler is gemaakt van staal en rvs en voorzien van een gepoedercoate buitenkant voor extra bescherming.

Anouk Heetesonne heeft in januari 2016 haar afstudeeropdracht met titel 'Productontwerpen met restmateriaal van buislasermachine' met succes gepresenteerd aan de examinator van de Fontys Hogeschool Venlo.

Een 3-tal stagiairs hebben in oktober 2016 onder begeleiding van onder andere Karin Valckx producten van BOBRITE gelanceerd bij de Dutch Design Week in Eindhoven. De stagiairs zijn betrokken geweest bij ontwerpen, produceren en in de markt brengen van deze producten.

 

Geinteresseerd?

Heb je een vraag over stage lopen bij ons? Vul dit formulier in.

Constructiebedrijf de Vries werkt graag met stagiaires.