Menu
U bevindt zich hier:
Nieuwe buislasermachine

Nieuwe buislasermachine

18 november 2020

 

In het voorjaar van 2021 gaan wij onze nieuwe buislasermachine in gebruik nemen, de Adige LT8.20. Met deze ‘big mammut’ 4kW fiberlaser kunnen we naar verwachting vanaf de maand mei buizen, kokers en zelfs profielen snijden tot een invoerlengte van 12,5 meter en een productlengte van 8,5 meter.

__LT8-Fiber-per-fiera-TUBE__02.jpg

Met deze unieke machine in de Benelux vergroten we de mogelijkheden voor onze klanten. Zo kunnen wij uw profielen razendsnel en in 3D voor u laseren tot 40 kilogram per strekkende meter. Zo ontstaan er nieuwe oplossingen voor producten als hoeklijnen, HOP profielen, HEA balken, UNP en IPE profielen tot circa 200 mm en ronde buizen tot 240 mm.

all-road-sezioni.jpg

Daarmee is deze buislaser zeer geschikt voor bijvoorbeeld constructiewerk in staal, kozijnen en trailerbouw. Naast (gegalvaniseerd) staal kan deze machine ook prima overweg met RVS, koper, messing en zelfs aluminium. En dit alles geheel in de stijl van De Vries: flexibel, hoge kwaliteit en razendsnelle levering.

Bekijk deze video voor meer informatie over de mogelijkheden, bekijk hier alle specificaties of neem contact met ons op voor uw aankomende projecten.

Informeer naar de mogelijkheden

 

Terug

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80