Menu
U bevindt zich hier:

Stagelopen bij De Vries Constructie & Lasertechniek

Als student van zowel MBO, HBO als Universiteit heb je bij ons de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Ook voor afstudeerstages ben je bij ons aan het juiste adres. Stagelopen bij De Vries is leerzaam, afwisselend én je werkt samen met collega’s van alle leeftijden.

Studenten van onder andere de volgende opleidingsinstituten hebben bij ons stage gelopen:

  • Fontys Hogescholen (Werktuigbouwkunde, Bedrijfsmanagement MKB, Industrieel Product Ontwerpen)
  • Summa College (Financiële Administratie,  Allround assistant business services, Marketing/Communicatie, Industrieel Product Ontwerpen)
  • Praktijk School Eindhoven (Techniek)
  • De Rooi Pannen (Marketing/Communicatie)
  • Business School Notenboom (Marketing/Communicatie)

stagiairs-najaar-2021.jpg

Solliciteren?

Heb je interesse om bij ons te komen stagelopen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Direct solliciteren? Bel met Annette de Vries via +31 (0)40 2901185 of stuur je CV met motivatie naar info@constructiebedrijfdevries.nl.

Beroeps Begeleidende Leerweg

De Beroepsbegeleidende Leerweg wordt ook wel werkend leren genoemd. Bij de Beroepsbegeleidende Leerweg kies je voor een opleiding die bestaat uit een combinatie van werken en leren. 

Hierdoor doe je veel praktijkervaring op en verdien je een salaris. De BBL opleiding is de ideale opleiding wanneer je het niet ziet zitten om vijf dagen in de week naar school te gaan en je het leuk vindt om veel praktijkervaring op te doen.

Bij De Vries werken werken we continu met BBL-leerlingen. Deze collega’s worden intern opgeleid door Raul Castillo, zelfstandig ondernemer en vakdocent bij het Vakcollege Eindhoven. Circa twee uur per week geeft Raul praktijkles in onze werkplaats. Hij ondersteunt de BBL-leerlingen bij het maken van de schoolwerkstukken, maar hij zorgt ook dat je een vakmens wordt. Je kunt hierdoor met plezier en geheel zelfstandig werken aan projecten.

Solliciteren?

Heb je interesse om bij ons een BBL opleiding te starten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

stage-lopen-2.png

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden. Onze specialisaties zijn buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van halffabricaten tot eindproducten. 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80