Menu
U bevindt zich hier:

Stage lopen bij De Vries Constructie & Lasertechniek

Wij bieden studenten van MBO, HBO en Universiteit de mogelijkheid om werkervaring op te doen. Ook afstudeerstages behoren tot de mogelijkheid.

Studenten van onder andere Fontys Hogescholen (Werktuigbouwkunde, Bedrijfsmanagement MKB, Industrieel Product Ontwerpen), Summa College (Financiële Administratie,  Allround assistant business services beroepsbegeleidende leerweg (BBL), Marketing/Communicatie/Industrieel Product Ontwerpen), De Rooi Pannen (Marketing/Communicatie), Business School Notenboom (Marketing/Communicatie), Praktijk School Eindhoven, hebben tot nu toe al hun weg gevonden naar De Vries.

stagiairs-najaar-2021.jpg  

Als stagiair Bedrijfsadministratie ben je bezig met het invoeren van uren van de medewerkers, boeken bankafschriften, inkoop boeken en betaalbaar zetten, verkoop facturen maken, archiveren, telefoon aannemen en doorverbinden en verder diverse ondersteunende werkzaamheden voor de bedrijfsadministrateur, projectleiders en de directeur. Je krijgt te maken met  het totale administratieve proces. Leerzaam, afwisselend én je werkt samen met collega’s van 17 tot ouder dan 65 jaar.

De stagiair Marketing & Communicatie (meestal een afstudeerder) houdt zich bezig met zijn of haar afstudeeropdracht in combinatie met diverse werkzaamheden op het gebied van Marketing & Communicatie: updates website, volgen SEO en SEA in verband de vindbaarheid van ons bedrijf op Google, acquistie en verkoop (webshop, bedrijfsbezoeken, etc.). Een veelzijdige stage.

De werktuigbouwkundige stagiair van Fontys doet zijn praktijkervaring op bij de afdeling Werkvoorbereiding en wordt volledig betrokken bij het hele proces van aanvraag tot productie. Samen met de projectmanager wordt gekeken welke afstudeeropdracht, indien van toepassing, het beste past bij de student en bij het bedrijf.

Stage opdrachten van oud-stagiairs 

Iris Koppens, Bedrijfsmanagement MKB Fontys Hogescholen, heeft zich bezig gehouden met de onderzoeksvraag: "Welke knelpunten zijn er bij het in gebruik nemen van het nieuwe ERP pakket en welke maatregelen moeten door De Vries genomen worden om het ERP pakket in de toekomst in gebruik te kunnen nemen?"  Haar onderzoek en nadien hulp bij de implementatie heeft er voor gezorgd dat de overstap van het oude naar het nieuwe ERP systeem van Liemar vlekkeloos is verlopen. 

Joost de Vries,  Ondernemerschap & Retail Management Fontys Hogescholen, heeft zijn afstudeerstage voor een associate degree gedaan bij Constructiebedrijf De Vries. Joost heeft voor zijn stageopdracht een uitgebreid plan geschreven over het verbeteren van de SEO van de website en hoe dit kan leiden tot meer conversie.

Louis van Tilborg, Werktuigbouwkunde Summa College Eindhoven, heeft zich tijdens zijn afstudeerstage bezig gehouden met het ontwikkellen van een transportband die voor de verschillende buislasermachines ingezet kan worden. Deze transportband is gemaakt om buizen tot 1 meter lang uit de machine te verplaatsen naar een makkelijkere werkhoogte.

Lyna Vervest, Bedrijfsadministrateur ROC Flevoland, heeft tijdens haar afstudeerstage zich bezig gehouden met het meewerken binnen de inkoop, verkoop en andere bedrijfskundige meewerktaken binnen De Vries. Ze heeft aantoonbaar gemaakt dat ze over de verschillende beroepscompetenties bezit en hier een verslag over geschreven.

Jay van Gestel, Industrieel Product Ontwerpen Fontys Venlo, heeft zijn afstudeerstage netjes afgerond bij Constructiebedrijf De Vries. Jay heeft voor zijn stageopdracht een kapstok, wandschap, hoedenplank en uitklapbaar schoenenrek ontwikkelt.

Kristy Spee, stagiair Industrieel Product Ontwerpen Fontys Venlo heeft begin juli 2020 haar stage afgerond. Voor haar stageopdracht kreeg zij een 7,8. Kristy heeft dedesignlamp ontwikkelt voor op kantoren in de zakelijke markt,

 

Geinteresseerd?

Heb je een vraag over stage lopen bij ons? Vul dit formulier in.

Constructiebedrijf de Vries werkt graag met stagiaires.