Menu
U bevindt zich hier:

Werken bij

De Vries Constructie & Lasertechniek: waar we naast metaalconstructies ook carrières bouwen! Als trots familiebedrijf in het bruisende Eindhoven hebben we 65 jaar ervaring in de metaalbewerking.

Waarom werken bij De Vries?

De Vries is een hecht familiebedrijf en ondertussen zijn we uitgegroeid naar een team van circa 35 collega’s. Met trots werken we aan mooie opdrachten voor klanten zoals DAF Trucks, VDL en Tesla. Dankzij ons continu gemoderniseerde machinepark werk je dagelijks met de nieuwste technologieën.

Als erkend leerbedrijf zijn we ook enthousiast om te investeren in jou als toekomstige vakkracht. Hier krijgen stagiaires de kans om te schitteren en werken we samen met opleidingsinstituten aan inspirerende stageopdrachten. Doe mee en groei met ons mee bij De Vries!

Word onze collega

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons succesverhaal.

Vacatures

Wil je jouw passie voor techniek en innovatie omzetten in praktijkervaring? Ontdek onze stagemogelijkheden en maak de eerste stap naar een veelbelovende carrière in de constructie- en lasertechniek.

Stagelopen

 

 

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van lasersnijden. Onze specialisaties zijn buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van halffabricaten tot eindproducten. 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80