Menu
U bevindt zich hier:

Fontys University of Applied Science Venlo; hier volgt Meike Jacobs, een van onze stagiairs, de opleiding Industrieel Product Ontwerpen. Meike zit nu in het laatste studiejaar en loopt bij De Vries haar afstudeerstage. Benieuwd naar onze stagiair? Lees dan snel verder!

Waar woon je en hoe jong ben je?
Ik woon in het dorp Oerle (gemeente Veldhoven) en ben 23 jaar.

Welke opleiding volg je?
Ik volg de opleiding Industrieel Product Ontwerpen bij Fontys in Venlo.

In welk schooljaar zit je nu?
Ik zit nu in het vierde jaar en dit is mijn afstudeerjaar. Ik loop hier dan nu ook mijn afstudeerstage.

Wat voor opleiding of school heb je hiervoor gedaan?
Hiervoor heb ik de opleiding Werktuigbouwkunde gedaan en ben in juli van dit jaar afgestudeerd.

Hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik ben hier terecht gekomen via een medestudent, die hier in haar derde schooljaar ook stage heeft gelopen en via de database op school.

Wat voor taken ga je hier uitvoeren?
Zelf ga ik een stoel ontwerpen van begin tot eind. Ook ben ik nu bezig met allerlei herontwerpen van bestaande producten van Bobrite Productdesign die een nieuwe look nodig hebben.

Hoe vind je het hier tot nu toe?
Tot nu toe bevalt het hier erg goed. Ik vind het ook fijn dat je gewoon de werkplaats in kan lopen wanneer ik dit zou willen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd werk ik bij de Albert Heijn, sport ik graag en vind ik het leuk om dingen te ondernemen met vrienden.

Links zie je een project van vorig jaar waar Meike voor Ahrend een nieuw meubel heeft mogen ontwerpen. In het midden zie je een lamp die Meike in haar eerste jaar van de studierichting Industrieel Product Ontwerpen heeft gemaakt. Op de rechter foto zie je een kurkenrek van de wereldkaart die Meike heeft ontworpen.

Meubel-Meike.jpg Lamp-Meike.jpg Kurkkaart-geknipt.png