Menu
U bevindt zich hier:
Zit/sta tafel 'Vici'
Zit/sta tafel 'Vici'

Zit/sta tafel 'Vici'

26 januari 2018

Daniel Backer heeft voor de afsluiting van zijn opleiding Industrieel Product Ontwerpen een afstudeerstage gedaan bij Constructiebedrijf De Vries.

De stageopdracht hield in het ontwikkelen van een zit sta tafel voor BOBRITE.

Met de 'Vici' wordt vergaderen aantoonbaar efficiënter en effectiever. Staand vergaderen verhoogt bewustwording zodat vergadertijd met 34% afneemt.  Zou u de wens hebben een langdurig gesprek te willen voeren dan kunt u ook aan de tafel zitten. Middels één druk op de knop kunt u het tafelblad op de voor u gewenste hoogte instellen.

Naast dat de tafel multifunctioneel is geeft hij ook met zijn unieke design en hoogwaardige materialen een karaktervolle indruk aan iedere vergader en of directieruimte.

Terug

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: 040 290 11 80