Menu
U bevindt zich hier:
tv-kast - uniek, rank en verfijnd

tv-kast - uniek, rank en verfijnd

25 juni 2018

Fenne ten Vaarwerk is onlangs afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Als afsluiting van haar opleiding Industrieel Product Ontwerpen heeft Fenne voor het design interieurmerk BOBRITE uniek tv-meubel heb ontworpen tijdens haar stage bij Constructiebedrijf De Vries.

Een altijd aanwezige tv in een woonkamer kan als storend ervaren worden en men vindt het groot zwart glanzend vlak geen toevoeging aan het interieur. Daarom heeft Fenne een meubel ontwikkeld dat de tv eenvoudig door middel van schuifdeuren uit het zicht kan laten verdwijnen.  

Vaarwerk_Fenne_ontwerper_tv_kast.jpg

Tijdens het ontwerpproces heft Fenne ontzettend veel kennis opgedaan van productietechnieken en materialen. Tijdens deze afstudeerstage had ze de vrijheid om prototypes te realiseren in de productiehal van Constructiebedrijf De Vries. De ontwerpen tijdens haar studie bleven vaak bij theoretisch uitgewerkt concepten, terwijl zij bij De Vries de kans kreeg om het daadwerkelijk in productie te laten gaan. Dit heeft tot veel nieuwe inzichten geleid en het zorgde voor een voor haar zeer interessante en uitdagende afstudeerstage.

Terug

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: 040 290 11 80