Menu
U bevindt zich hier:

Modernisering machinepark met ADIGE LT14

21 mei 2024
Modernisering machinepark met ADIGE LT14

Met trots introduceren we onze nieuwste aanwinst: de ultramoderne buislasermachine ADIGE LT14. Met dit specifieke ADIGE model is De Vries op dit moment een van de weinige in de Benelux. Deze krachtpatser van een machine onderscheidt zich door zijn vermogen om grote diameters en dikke materialen met ongekende precisie te lasersnijden.

"Al 65 jaar zijn wij bezig met het innoveren van ons machinepark. De LT14 vertegenwoordigt een nieuwe standaard in onze productiecapaciteit en kwaliteit," zegt directeur Jos de Vries. "Met deze machine kunnen we onze klanten nog breder van dienst zijn met kwaliteitsproducten, maar ook nieuwe mogelijkheden verkennen."

Bedrijfsfoto-s-De-Vries_-214.jpg

De veelzijdigheid van de LT14 is indrukwekkend. Het maakt niet alleen een snede in ronde buizen, vierkante en rechthoekige kokers, speciale en open profielen mogelijk, maar kan ook buizen en profielen tot 100 kilogram per m1 verwerken. Met een lengtebereik tot 12,5 meter biedt de LT14 een ongekende flexibiliteit voor diverse metaalbewerkingen.
 
De Vries, een no-nonsens familiebedrijf met 65 jaar ervaring, blijft een professionele speler in de metaalsector door de nieuwste technologieën en ambachtelijk vakmanschap te combineren. Met een team van ruim 30 vakmensen zetten we ons daarnaast actief in voor het opleiden van jong talent, door stageplaatsen aan te bieden voor verschillende studierichtingen. Dit jubileumjaar markeert niet alleen een mijlpaal in onze geschiedenis, maar benadrukt ook de toewijding aan innovatie en groei die al 65 jaar lang de kern vormt in ons verhaal.

Terug

Nieuwsbrief inschrijven

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80