Menu
U bevindt zich hier:

Genomineerd voor OOM Award!

12 mei 2023
Genomineerd voor OOM Award!

Deze week zijn wij genomineerd voor de OOM Award Midden- en Oost-Brabant 2023. De OOM Award is de onderscheiding voor het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio. Naast Constructiebedrijf De Vries zijn ook Marvu foodprocessing equipment uit Sint-Oedenrode en Van de Brande Metaal & Techniek uit Bladel genomineerd. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van Metaalunie district Midden- en Oost-Brabant op 9 juni.

Projectmanager Martijn Kanters was ooit stagiair bij Constructiebedrijf De Vries en leidt als praktijkopleider nu zelf BBL’ers op. “We willen iedereen de gelegenheid geven door te groeien. Dat is superbelangrijk voor ons bedrijf. Het helpt ons aan nieuwe aanwas en goeie vakmensen waarmee we weer jaren vooruit kunnen. Daarnaast geeft het mij als praktijkopleider ook gewoon een goed gevoel als ik collega’s stappen zie maken.”

OOM-Brabant-7.jpgVakjury

De nominaties voor de OOM Awards worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle voorgedragen bedrijven. Deze jury komt vervolgens met een eindoordeel. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

Over de OOM Awards

De OOM Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Ons gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn ruim 14.000 bedrijven met circa 155.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig van Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Kijk voor meer informatie op www.oom.nl.

Terug

Nieuwsbrief inschrijven

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80