Menu
U bevindt zich hier:

De Rooy Garage en De Vries - innovatie en samenwerking in transport

6 juni 2024
De Rooy Garage en De Vries - innovatie en samenwerking in transport

Al sinds 1923 staat De Rooy aan de top als het gaat om innovatieve oplossingen op het gebied van high en heavy-transport. Als enige transportbedrijf in Europa dat eigen trucks en trailers ontwikkelt, leveren ze op maat gemaakte voertuigen voor klanten. Met meer dan 200.000 getransporteerde units per jaar en elf eigen compounds verspreid over heel Europa, zijn ze het grootste Europese transportbedrijf in hun branche.

Bij De Rooy zijn ze altijd op zoek naar topkwaliteit en snelle oplossingen. Daarom vertrouwen ze op partners zoals De Vries voor het snijden en vormen van profielen en plaatwerk. Of het nu gaat om reparaties aan bestaande voertuigen of het produceren van gloednieuwe trucks en trailers, ze weten dat ze op De Vries kunnen rekenen.

Waarom De Vries? Omdat De Rooy weet dat ze snelheid en vakmanschap kunnen verwachten, vooral wanneer elke seconde telt. Bovendien is de relatie tussen beide bedrijven gegroeid met de tijd. Vooral sinds De Rooy hun ontwerpen in 3D tekent met Solidworks, wat de werkvoorbereiding bij de Vries verkort en hen in staat stelt nog sneller te schakelen.

Group-63.jpg         Custom-made-trucks.jpg

Samenwerking

De samenwerking begon in 2010, toen De Rooy op zoek was naar een betrouwbare partner. Wat deze samenwerking echt speciaal maakt, is dat zowel De Rooy als De Vries familiebedrijven zijn. We delen naast een professionele band, ook een gevoel van gemeenschap en toewijding aan kwaliteit.

"De Rooy staat voor 'vandaag bedacht, morgen gemaakt'. Dit vereist snelle en betrouwbare leveringen. Het is top om te weten dat De Vries naast meedenken met onze innovaties ook in staat is om snel te leveren, keer op keer."
Stephan Leeuwesteijn, Automotive Engineer bij De Rooy

Samen hebben De Rooy en De Vries al heel wat bereikt, maar we blijven samenwerken aan nog slimmere, efficiëntere oplossingen. De Rooy's 'vandaag bedacht, morgen gemaakt'-mentaliteit, samen met De Vries' snelle leveringen en innovatieve denkwijze, vormen een krachtig team. Samen gaan we vooruit, vol vertrouwen in wat de toekomst brengt.

Terug

Nieuwsbrief inschrijven

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80