Menu
U bevindt zich hier:

Machinepark

Het machinepark bij De Vries Lasertechniek bestaat uit de volgende collectie machines waarmee buislasersnijden of plaatlasersnijden mogelijk is. De te snijden materialen zijn staal, roestvrij staal (RVS) en aluminium, daarover is meer informatie hier te vinden.

Adige LT712D buislaser machine

Deze machine wordt gebruikt voor het 2.5D lasersnijden van materialen. Deze snijmachine van Adige maakt gebruik van een buislaser  om zo buis- en kokermateriaal snel en precies te bewerken. 
Meer informatie over de Adige LT12D

Adige LT722D buislaser machine

Deze buislasersnijmachine is geschikt om volautomatisch buizen en profielen te bewerken. Dankzij de buislaser kan elke willekeurige contour met zeer hoge snelheid gesneden worden. 
Meer informatie over de Adige LT722D

Bystronic BySprint fiber plaatlaser machine

Deze machine wordt gebruikt voor vezellasersnijden.  Deze lasersnijmachine is voorzien van een volautomatische aanvoer van plaatmaterialen en een volautomatische afvoer van gesneden producten.
Meer informatie over de Bystronic BySprint Fiber

Adige Adilas 2 Combo plaatlaser machine

De Adige Adilas 2 Combo is een volautomatische 2D buis-/plaatlaser.
Meer informatie over de Adige Adilas 2 Combo

Bystronic Xpert Pro 250/4300 kantbank

Met deze zeer rijk uitgevoerde Xpert Pro (onder meer met buighulp, hoekmeetsysteem en offline programmeersoftware BySoft 7 Bending en de dynamische bombering  kunnen wij zeer efficiënt en nauwkeurig zetwerk  produceren.

Meer informatie over de Bystronic Xpert Pro 250/4300 kantbank

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie.

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op 

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80