Menu
U bevindt zich hier:

Referenties Constructiebedrijf de Vries

Proud DAF  >

VA-Motorsport Engineering

Referentie per e-mail

Vrijdag 13 december 2019

"Bij deze wil VA-Motorsport Engineering ons wederom hartelijk danken voor het werk wat geleverd is voor project VA-DMV. Ze erg zijn tevreden over de manier van samenwerking, kwaliteit en levertijd!

Mede door middel van de door ons geleverde onderdelen hebben ze een prachtige rolkooi constructie kunnen produceren welke dient als basis van een nieuwe DMV Anaconda AAT (Anti Armour Troups) & GWT (Gewonden Transport). 
Donderdag 28 november 2019 zijn de eerste exemplaren gepresenteerd tijdens de NIDV - NEDS beurts in Ahoy Rotterdam. Uiteindelijk zullen er dit jaar nog 14 stuks van de AAT uitvoering geleverd worden aan de Nederlandse overheid".

 VA-Engineering.png  VA-Motorsport2_6f7268a4-87e1-434d-b651-c7172327a4ef.jpg  VA-motorsport2_IMG_2345.jpg

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden , zaagwerk en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van vluchtrappen en transportbokken tot aan buisprofielen voor een defensievoertuig. Een modern bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen. Uw producten worden op verzoek ook geleverd

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: 040 290 11 80

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op