Menu
U bevindt zich hier:

Gerrit Drenth & jubileum

26 oktober 2023
Gerrit Drenth & jubileum
Gerrit Drenth & jubileum

de 'sparring partner' geworden van Jos de Vries.  Voor zijn pensioen heeft Gerrit ca. 10 jaar gewerkt bij De Rooy Logistics als manager warehousing & distributie. Daarvoor bij DAF Trucks in eenzelfde functie.

Gerrit aan het woord.
"Zeker in het begin kwam ik dingen tegen bij het familiebedrijf die niet klopten. Het bedrijf moest omschakelen van een klein metaalbedrijf naar een toeleveringsbedrijf voor de industrie en dat vraagt een andere opstelling naar klanten toe. De organisatie moest daarvoor wat veranderen. Een advies van mij was dan ook om de werkvoorbereider meer verantwoordelijkheid te geven. Niet alleen werkvoorbereider zijn, maar ook begeleiding geven op de werkplaats. De werkvoorbereider werd een projectmanager, waardoor er een directere verbinding gecreëerd werd met de werknemers in de productie."

Gerrit is in oktober 2023 84 jaar geworden en blijft nog wel een tijd zijn gezicht laten zien bij De Vries. Inmiddels is de rol van Gerrit een combinatie geworden van sparring partner zijn én goede vriend van Jos.

gerrit-drenth-met-award-1.jpg

Betekenis sparring partner
De rol van een sparring partner is om je uit te dagen, feedback te geven en te helpen groeien in je denken of vaardigheden. Het is een waardevolle manier om te leren en te groeien in verschillende aspecten van het leven. 
Als ondernemer wordt je meer uitgedaagd als je af en toe met iemand over je onderneming praat die er verder vanaf staat. Een sparring partner voor ondernemers is een persoon van buiten de onderneming.

Terug

Nieuwsbrief inschrijven

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80