Menu
U bevindt zich hier:

Projecten van De Vries

Hieronder staan een aantal projecten die we door de tijd heen gerealiseerd hebben. Zeer uiteenlopend, waar we best trots op zijn. Van staalconstructies tot kunstwerken, alles pakken we met beide handen aan. Wij denken niet in problemen, maar kennen slechts uitdagingen. Mogen we met u de uitdaging aangaan?

Stalen frame hoekbank

Stalen frame voor hoekbanken voor Recreatie Park Ter Spegelt in Eersel. Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met Ininterieurs uit Eindhoven.

Opbergkast

De opbergkast is ontwikkeld in samenwerking met deze opdrachtgever. De kast wordt geplaatst op bestaande gereedschapswagens. In deze kast kunnen medewerkers hun eigen spullen bewaren. Dat deze kast 'schuin' is, heeft het voordeel dat er niets boven op gelegd worden en daarmee een bijdrage levert aan de orde en netheid policy van het bedrijf.

De onderdelen van deze opbergkast zijn gelaserd met behulp van de Adige Adilas 2 Combo en gekant met de kantbank Amada HFE 170-3.

Niet alleen de opbergkast is gemaakt door De Vries, maar ook de onderzettafel.

Voor InMotion Automotive Technology maken wij een frame voor een van hun wagens.

Hierna foto's van diverse producten.

Onze diensten

De Vries Constructie & Lasertechniek is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buis- en plaatlasersnijden en staalconstructies. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Van aanrijdbeveiliging, hekwerken tot aan magazijnstellingen. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

 

Voorbeeld van het laseren van een T-profiel

Heeft u een vraag?

Wij bellen u terug.