Menu
U bevindt zich hier:

Buislasersnijden

Bent u op zoek naar de specialist in Eindhoven voor buislasersnijden? Dan zit u bij De Vries Constructie & Lasertechniek aan het goede adres. Met onze machines kunnen uiteenlopende buisbewerkingen worden uitgevoerd.

Buislasersnijmachines

Wij hebben drie buislasersnijmachines in ons machinepark, de Adige Adilas 2 Combo, de Adige LT712D en de Adige LT722D voor het lasersnijden van zowel buizen als kokers (3d buislasersnijden).

De technische specificaties voor het buislaseren zijn in te zien bij het machinepark

Wat is buislasersnijden?

Dankzij elektromagnetische stralingsbronnen (lasers) kunnen wij buizen op meerdere manieren snijden op maat. Onze lasermachines zijn hyper modern en breed inzetbaar.  

Buislasersnijden is voor ons geen probleem?

Buis lasersnijden is geen probleem. Bij Lasertechniek de Vries werken wij met een hecht team van echte vakspecialisten. Kies voor de specialist op het gebied van buislasersnijden in de regio Eindhoven. 

Buislasersnijden in Eindhoven? De Vries Lasertechniek kan het.

Buis-en kokermateriaal snijden

De buislasersnijmachines snijden alle gangbare afmetingen en verschillende materialen.

  • lasersnijden van staal
  • lasersnijden van RVS

De lasersnijmachines worden aangestuurd  door middel van een CAD-CAM koppeling. Hierdoor zijn de machines zeer nauwkeurig en behalen zij een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis en kokermateriaal.

buislasersnijden-1.png

Onze buislasersnijmachines aan het werk

Eindproducten en halffabricaten, ook voor buislasersnijden

De Vries Lasertechniek levert halffabricaten en eindproducten. Naast  het buislasersnijden doen wij ook aan plaatlasersnijden.

Wenst u meer informatie te ontvangen?

Neem contact op

Lasersnijden in Eindhoven

De Vries Constructie & Lasertechniek uit Eindhoven is sinds jaar en dag een professionele speler op het gebied van buislasersnijden en plaatlasersnijden. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Onze lasersnijmachines behalen een zeer hoge snelheid bij het snijden van buis-, koker -en plaatmateriaal. Een no-nonsense bedrijf dat de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Producten waar je op kunt vertrouwen.

We zijn EN 1090-1, ISO 9001 en VCA gecertificeerd en lid van de Metaalunie. 

Al 60 jaar maken wij diverse producten van staal. Gevestigd op de Esp 407 in Eindhoven.

Heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u terug. U kunt ons ook bellen op: +31 (0)40 290 11 80

Voor een uitgebreide offerte 

 Neem contact met ons op